Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
čusík Rádo  -_-

Achoooj Jiříku -_--_--_--_- jak je po ránu?

už to bylo i lepší :huh: jsem se trochu večer neplánovaně písknul :D nix mox ;)

Vloženo
už to bylo i lepší :huh: jsem se trochu večer neplánovaně písknul :D nix mox ;)

až tak jo :huh: já celkem neplánovaně usnul u kompu tak sem se asi kolem jedné přesunul do postele ;)

Vloženo

Ja osobne jsem vcera tak nejak jedl v posteli,pak jsem dal talir na zem a najednou jsem se probral v 1 rano oblecenej v posteli,tak jsem se svliknul a pokracoval jsem dal. Vcera,co tak dneska posloucham byl tady na Kladensku nejakej unavnej den :)

Vloženo
Ja osobne jsem vcera tak nejak jedl v posteli,pak jsem dal talir na zem a najednou jsem se probral v 1 rano oblecenej v posteli,tak jsem se svliknul a pokracoval jsem dal. Vcera,co tak dneska posloucham byl tady na Kladensku nejakej unavnej den :)

tak to já jsem se večer neplánovaně pěkně střihnul :p:D nějak to sedlo :D

Vloženo

Vim vim,uz jsem cetl. A pri jake prilezitosti ? Jinak ty veci uz mam.A kdyztak bych to tady moc neprobiral,protoze to bylo takovy neoficialni. Kdyztak pres SZ

Vloženo

Nazdar Kochtaku, no ted byly samy unaveny dni, ale ted uz to vypada ze se to venku umoudrilo tak to bude veselejsi, vid Jiriku, budeme mit na fikend krasne pocasi, tak se to snad povede :-) -_--_-:D

Vloženo
Nazdar Kochtaku, no ted byly samy unaveny dni, ale ted uz to vypada ze se to venku umoudrilo tak to bude veselejsi, vid Jiriku, budeme mit na fikend krasne pocasi, tak se to snad povede :-) -_--_-:D

:specool: to si piš :p:D:D-_--_-

Vloženo

Kurvadrat, ted sem jel z rachoty a tem proti fakt nezavidim....normalne jizni spojka stoji od Bechovic, kde rano zacali provoz svadet do jednoho pruhu kdyz sem jel do prace, az ke Strzi, to znamena nakejch 13-15km, to je MASO! :ph34r: fakt to posledni dny stoji za hovno s tou dopravou, a busy mhd v tom a mne to prestava jezdit :(:t

Vloženo
Kurvadrat, ted sem jel z rachoty a tem proti fakt nezavidim....normalne jizni spojka stoji od Bechovic, kde rano zacali provoz svadet do jednoho pruhu kdyz sem jel do prace, az ke Strzi, to znamena nakejch 13-15km, to je MASO! :ph34r: fakt to posledni dny stoji za hovno s tou dopravou, a busy mhd v tom a mne to prestava jezdit :(:t

to mi povídej ;) to jsou zážitky po Praze :disgust:

Vloženo
Kurvadrat, ted sem jel z rachoty a tem proti fakt nezavidim....normalne jizni spojka stoji od Bechovic, kde rano zacali provoz svadet do jednoho pruhu kdyz sem jel do prace, az ke Strzi, to znamena nakejch 13-15km, to je MASO!  :ph34r:  fakt to posledni dny stoji za hovno s tou dopravou, a busy mhd v tom a mne to prestava jezdit  :(  :t

to mi povídej ;) to jsou zážitky po Praze :disgust:

Czaw chlape -_-

To teda jo, ja nastesti jezdim rano smerem z Prahy a odpoledne z5, jinak bych se z toho asi zblaznil :( A bude asi cim dal hur. A k tomu jezdecke umeni vetsiny ridicu fakt je co rict, obzvlast damy vytahly sve corsy, kacka nebo pola, protoze prestalo snezit a to cloveku zustava brzdovej pedal stat teda :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...