Borg Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Bréééé zíííív ráááno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 dobré ránko zdar Martan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Bréééé zíííív ráááno čusík Rádo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 čusík Rádo Achoooj Jiříku jak je po ránu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 čusík Rádo Achoooj Jiříku jak je po ránu? už to bylo i lepší jsem se trochu večer neplánovaně písknul nix mox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 už to bylo i lepší jsem se trochu večer neplánovaně písknul nix mox až tak jo já celkem neplánovaně usnul u kompu tak sem se asi kolem jedné přesunul do postele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Cau cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Nazdaaaar a dobre rano a pekny slunecny den :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 čáágo luban a kochtík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 (editace) Dneska teda koukam totalne narvano Editováno: 20. Duben 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Dneska teda koukam totalne narvano přesně tak i večer si nebylo kam sednout máš už ty panáčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Ja osobne jsem vcera tak nejak jedl v posteli,pak jsem dal talir na zem a najednou jsem se probral v 1 rano oblecenej v posteli,tak jsem se svliknul a pokracoval jsem dal. Vcera,co tak dneska posloucham byl tady na Kladensku nejakej unavnej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Ja osobne jsem vcera tak nejak jedl v posteli,pak jsem dal talir na zem a najednou jsem se probral v 1 rano oblecenej v posteli,tak jsem se svliknul a pokracoval jsem dal. Vcera,co tak dneska posloucham byl tady na Kladensku nejakej unavnej den tak to já jsem se večer neplánovaně pěkně střihnul nějak to sedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Vim vim,uz jsem cetl. A pri jake prilezitosti ? Jinak ty veci uz mam.A kdyztak bych to tady moc neprobiral,protoze to bylo takovy neoficialni. Kdyztak pres SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Nazdar Kochtaku, no ted byly samy unaveny dni, ale ted uz to vypada ze se to venku umoudrilo tak to bude veselejsi, vid Jiriku, budeme mit na fikend krasne pocasi, tak se to snad povede :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Aaaaaaaaaa hrdličky jsou tu Ahoj Lubane a Péťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Jinak pěkný den všem kdož přijdou sem přeji já a Molláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Zase prazdno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Zase prazdno plno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Nazdar Kochtaku, no ted byly samy unaveny dni, ale ted uz to vypada ze se to venku umoudrilo tak to bude veselejsi, vid Jiriku, budeme mit na fikend krasne pocasi, tak se to snad povede :-) to si piš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Zase prazdno fakt dneska mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Zase prazdno fakt dneska mrtvo koukám žádnej tuzex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Kurvadrat, ted sem jel z rachoty a tem proti fakt nezavidim....normalne jizni spojka stoji od Bechovic, kde rano zacali provoz svadet do jednoho pruhu kdyz sem jel do prace, az ke Strzi, to znamena nakejch 13-15km, to je MASO! fakt to posledni dny stoji za hovno s tou dopravou, a busy mhd v tom a mne to prestava jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Kurvadrat, ted sem jel z rachoty a tem proti fakt nezavidim....normalne jizni spojka stoji od Bechovic, kde rano zacali provoz svadet do jednoho pruhu kdyz sem jel do prace, az ke Strzi, to znamena nakejch 13-15km, to je MASO! fakt to posledni dny stoji za hovno s tou dopravou, a busy mhd v tom a mne to prestava jezdit to mi povídej to jsou zážitky po Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Kurvadrat, ted sem jel z rachoty a tem proti fakt nezavidim....normalne jizni spojka stoji od Bechovic, kde rano zacali provoz svadet do jednoho pruhu kdyz sem jel do prace, az ke Strzi, to znamena nakejch 13-15km, to je MASO! fakt to posledni dny stoji za hovno s tou dopravou, a busy mhd v tom a mne to prestava jezdit to mi povídej to jsou zážitky po Praze Czaw chlape To teda jo, ja nastesti jezdim rano smerem z Prahy a odpoledne z5, jinak bych se z toho asi zblaznil A bude asi cim dal hur. A k tomu jezdecke umeni vetsiny ridicu fakt je co rict, obzvlast damy vytahly sve corsy, kacka nebo pola, protoze prestalo snezit a to cloveku zustava brzdovej pedal stat teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky