MartinOkula Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Našel jsem mezi náhradními díly, co mám na Felicii jakýsi servomotorek, nebo co to je a absolutně netuším, kam to patří, už si ani nejsem jistý, jestli je to vůbec na Felicii. Mám i centrál, ale ten funguje tuším na elektromagnetickym principu a navíc vypadá jinak. V tomhle je podle zvuku i tvaru evidentně motorek. Prosím, napište mi někdo, co to je, popřípadě kam to ve Feldě patří. Moc děkuji a tady je fotka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Je to motorček centrálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedrich Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Je to servomotor pro central na zadní dveře Felicie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.isa.k Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Presne tak servo moturek na kufr feldy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 to je plasmo-fůzní bojový paprsek kapitána Picarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.