mates fz1 Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Zdravím, 31.8. 09 mi byla v Havířově odcizena oktavka tdi ,černá metal. modrý interier,bez hagus.,folie, na orig. škoda hliník. kolech.pozn zn 5t83865,tak kdyby náhodou, díky za info. byla odcizena mezi 18 a 19h . Drzost co????? Dejte na to bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Zdravím, 31.8. 09 mi byla v Havířově odcizena oktavka tdi ,černá metal. modrý interier,bez hagus.,folie, na orig. škoda hliník. kolech.pozn zn 5t83865,tak kdyby náhodou, díky za info.byla odcizena mezi 18 a 19h . Drzost co????? Dejte na to bacha a jak dlouho jsi ji mel? nejaky fotky mas? kde jsi ji koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates fz1 Vloženo 27. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2009 a jak dlouho jsi ji mel? nejaky fotky mas? kde jsi ji koupil? Koupil jsem ji v lednu jako dovoz z Nemecka. fotky snad nekde vyhrabu a pak je sem hodim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 Najit a useknout jim ruce.Smutim s tebou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.