Tlamovec Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Zdarec všem, dostal jsem skodovacky autoradio Symphony a po kazdem vytazeni klicku ze zapalovani to chce kod.Stanice si to pamatuje.Jak prosim zapojit??A jeste sviti i kdyz mam vypnuta svetla. Octa I r.v.98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 podle mě to máš špatně zapojený a ke všemu CAN radio přepoj plusy na pozicích 4 a 7 a rádio zkus překódovat na 00400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin vel. Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 podle mě to máš špatně zapojený a ke všemu CAN radio přepoj plusy na pozicích 4 a 7 a rádio zkus překódovat na 00400 mel stejny problem... dal jsem v menu normalne key a funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tlamovec Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 mel stejny problem... dal jsem v menu normalne key a funguje to Ahoj, prosim jak to myslis?Ja musim davat key pokazde kdyz zapnu klicek. Prosim po lopate jsem laik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 odkud jsi, opravim to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tlamovec Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 odkud jsi, opravim to... Tak přijeď na kafe jsem z Chomutova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petaso Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Zdravim,mam mensi problem,prodal jsem octavii a zustalo mi z ni Orig. radio a chtel bych ho dat do jineho auta a chce to po me Key,ale ja ten klic nemam,nevite kde se k nemu dostanu,kde ho mam vzit? Moc dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 ve škodovce ti ho řeknou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petaso Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 ve škodovce ti ho řeknou.. jj zkusim to tam,ale jak znas skodovku,tak za to budou chtit min. 500.) Ale diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.