Poradce101 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Koukám si tak po netu při konfiguraci nové OII a narazil jsem na toto forum a protože se mi líbí tak jsem se zaregistroval a měl bych se tedy trošku předškodit Moje soužití s vozy Škoda začalo v roce 2004 kdy jsem dal 309tkč za nového Formana Silver line pak jsem jezdil pár let s Oplem Omegou 2.5d aut,Audi A6 2,4,a v roce 2000 jsem koupil novou černou OI. 1,9 tdi 81kw ,dal jsem folie ,křídlo ,chip od Cimbu na 97kw a jelo to jak z praku : při 160tkm jsem vyměnil spojku a turbo odešlo při 270tkm takže jsem byl velice spokojen,po necelých 5 letech jsem OI prodal a koupil BMW 530d bohužel se mi na dálnici u Staré boleslavi podíval týpek do kufru asi v kile (octavií) tak jsem šel do Supa I a byla to strašná plečka ,takže jsem nakonec šel do operáče (vyšel mi finančně nejlíp a čím dál víc si to chválím)na OII. kterou mi před 14 dny nějací sráči ukradli před domem tak teď jezdím náhradní Fobií II kombi kterou přezdívám ,,sekačka" je 1,2 htp a nechápu kdo a proč si něco takového dobrovolně koupí,teď mám objednanou OII FL 2,0Tdi elegance+xenony,balíček plus, černou magickou a fakt se nemohu dočkat až dorazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 nový Forman v roce 2004? To bude překlep, ne? Že by 1994? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 sdilim tvoji radost, az si ja koupim novy auto, taky o tom zalozim tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poradce101 Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 nový Forman v roce 2004? To bude překlep, ne? Že by 1994? Jasně že překlep byl to rok 1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 A ještě k tomu za 309tKč. Dobrej vtip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 A ještě k tomu za 309tKč. Dobrej vtip. no myslím, že moc mimo to není. Naši kupovali v 1993 novýho Formana za 239.000,-. V tý době už byla příplatkovou výbavou i klima takže na těch 309 se klidně dostat mohl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poradce101 Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 no myslím, že moc mimo to není. Naši kupovali v 1993 novýho Formana za 239.000,-. V tý době už byla příplatkovou výbavou i klima takže na těch 309 se klidně dostat mohl.... Kupoval jsem ho v únoru 1994 v Boleslavi v Lauretě a stál fakt 309 tkč na faktuře si napočítali i 2l benzínu ,byla to full výbava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poradce101 Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 sdilim tvoji radost, az si ja koupim novy auto, taky o tom zalozim tema Moc velkou radost nemám ,měl jsem OII něco přes rok než mi jí šmejdi šlohli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.