tdikarlos Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Máte někdo zkušennost s touto závadou? Mám Nexuse-fungoval naprosto bez problémů až do doby, kdy mi manželka vytloukla baterku. Od té doby se mi rádio nexus nezapíná automaticky po otočení klíčem, ale musím ho pokaždé manuálně zapnout. Zajímavé je, že když ho zapnu do 1 min. po vypnutí klíčků, tak naskočí automaticky-ale jak je to déle tak nejde-musím zapnout manuálně. Dík za káždou radu. K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 vyndej na chvíli pojistku navigace v motorovém prostoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 vyndej na chvíli pojistku navigace v motorovém prostoru Dík. Měls pravdu. Taková blbost a já jsem to měl i na diagnostice a nic. Už to funguje jak má. Ještě jednou dík. karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 není zač.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1rop Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Děkuji funguje to, měl jsem stejný problém a nikdo mi neporadil. Už jsem zase spokojený ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.