Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Cau lidi ! Jaka je max hloubka prednich reproduktoru kdyz ohnu ten vodici plech co tam prekazi ! Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Cau lidi !Jaka je max hloubka prednich reproduktoru kdyz ohnu ten vodici plech co tam prekazi ! Dik moc Dovolim si Michale citovat whiskadelic-e, psal mi toto SZ: maji hloubku 50mm sirka magnetu 7cm, ja mam repro 67mm a musel jsem vyhnout plech co drzi lyzinu na okno. Snad ti to pomohlo! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Cau lidi !Jaka je max hloubka prednich reproduktoru kdyz ohnu ten vodici plech co tam prekazi ! Dik moc Dovolim si Michale citovat whiskadelic-e, psal mi toto SZ: maji hloubku 50mm sirka magnetu 7cm, ja mam repro 67mm a musel jsem vyhnout plech co drzi lyzinu na okno. Snad ti to pomohlo! :-) Jo super to mi staci :-) Diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.