Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Vloženo 14. Duben 2006 Cau lidi ! Jaka je max hloubka prednich reproduktoru kdyz ohnu ten vodici plech co tam prekazi ! Dik moc Citovat
Davon Vloženo 14. Duben 2006 Vloženo 14. Duben 2006 Cau lidi !Jaka je max hloubka prednich reproduktoru kdyz ohnu ten vodici plech co tam prekazi ! Dik moc Dovolim si Michale citovat whiskadelic-e, psal mi toto SZ: maji hloubku 50mm sirka magnetu 7cm, ja mam repro 67mm a musel jsem vyhnout plech co drzi lyzinu na okno. Snad ti to pomohlo! :-) Citovat
Host MichalF Vloženo 15. Duben 2006 Vloženo 15. Duben 2006 Cau lidi !Jaka je max hloubka prednich reproduktoru kdyz ohnu ten vodici plech co tam prekazi ! Dik moc Dovolim si Michale citovat whiskadelic-e, psal mi toto SZ: maji hloubku 50mm sirka magnetu 7cm, ja mam repro 67mm a musel jsem vyhnout plech co drzi lyzinu na okno. Snad ti to pomohlo! :-) Jo super to mi staci :-) Diks Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.