Publikováno Říjen 30, 200915 r Poradí prosím někdo jaký si mám koupit reprodoktor do zadních dveří OC II r.v. 2005,přestal mi hrát,popřípadě jestli se musí měnit oba,nebo jestli se dá zehnat originál,ten co tam mám teď.Děkuji za odpovědi.
Říjen 30, 200915 r Najprv si skontroluj kable k tomu repraku. Az potom kupuj novy reprak. Mas tam 2 repraky. 1xbasovy a 1xvyskovy. Pozri si poziciu ( E ) na obrazku. Original dostanes kupit v Skoda servise. Upraveno Říjen 30, 200915 r od PROCHY603
Říjen 30, 200915 r Autor Najprv si skontroluj kable k tomu repraku. Az potom kupuj novy reprak. Mas tam 2 repraky. 1xbasovy a 1xvyskovy. Pozri si poziciu ( E ) na obrazku. Original dostanes kupit v Skoda servise. Kabel je v pořádku a nejde mi ten basový,díval jsem se na škoda servis tam je prodávají jen v sadě i s výškovýma za 2100 kč,což se mi zdá zbytečně drahý,jakým jiným by se dal nahradit a kde ho popřípadě koupit?
Říjen 30, 200915 r Basovy reprak sa da objednat aj samostatne v SKODA SERVISE!!!! Alebo ho kupis aj tu samostatne: http://reproduktory.tvm-valmez.cz/ozvuceni...29-c-22_27.html Upraveno Říjen 30, 200915 r od PROCHY603
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.