Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a ešte radšej počkaj 20 minút,pokiaľ sa vybije zostatkový prúd...

odpojit baterku, zapnout zapalování, odpojit pytel. Montáž v opačném pořadí, 20min se čekat nemusí. :)

a při připojování bacha aby v autě nikdo neseděl,, kdyby to náhodou vylítlo

Upraveno od rolbař

Chalani, ďakujem pekne za odpovede. Tak hádam mi to nevyletí a nepodari sa mi nič domrviť.

Zdravim pani.chcel by som niekoho z vas poprodit co presne potrebujem k montazi MF volantu bo octavie r.v.2006?

Chcem tam dat stvor rameny pred fac.

Dik za pomoc.Jozef

podvolantovou jednotku, svazek do volantu, mf volant

A este aj VAG kabel, nie?

ano, správně vše nakodovat a nastavit

Hosi jde rozchodit MF s radiem blues, nebo musim dat min. swing? oct.2FL 4/2009, kluk ktery to mel na mem aute sfunkcnit jeste rikal ze mam netypickou podvolantovku s kterou se jeste nesetkal a ma pochybnosti jakou jednotkou ji ma nahradit stavajici jednotka 1K0 953 549 CN

Edit: takze MF facha i s radiem blues, podvolantovka nahrazena za ....549 CH, nejde prava strana volantu - rolovani v menu pal. pc na budikach (bez maxidotu), jede jenom stlaceni kolecka (prohazovani napr. mezi kratkodobou a dlouhodobou spotrebou) bylo mi receno ze musim vymenit budiky za maxidoty aby fachala i prava strana MF volantu.

Upraveno od sideA

podvolantovou jednotku, svazek do volantu, mf volant

Prosim ta aku RJ pod volant mi treba?dik

Dobrý den, prosím o radu,

podporuje jednotka 1K0 953 549 CD MF volant? Auto - Škoda Octavia FL 04/2010 (tempomat, Maxidot, HF, radio Swing)

V některých e-shopech i inzerátech se tato jednotka prodavá jako poporující, ale jak pročítám fóra tak většinou se hovoří ve spojitosti s doděláním MF volantu o jednotce CH.

Děkuji

CD i CH podporuje mf volant.. záleží kde má tvůj vůz snímač natočení volantu

Ahoj Milhausek.

Prosim ta aku podvolantouku mi treba na OT II 2006 na afunkcnenie MF volantu.dik za. pomoc.

S pozdravom Jozef

jaký volant?

Děkuji za odpoveď, ja mám za to že úhel natočení volantu bych měl mít v podvolantovém koružku. (kde jinde může být?)

jakou jednotku máš ted? jednotka CD podporuje MF volant

Dle Etky bych měl mít jednotku CD.

to co je v etce neznamená že to máš v autě!!!!!!

Jsem měl za to, že když v sevisu škoda zadají do etky VIN tak tím jsou shopni zjistit díly které to konkrétní auto má?

Předpokládejme že to tak je a že mám jednotku CD, plyne z toho tedy že pro dodělání MF volantu stačí jen vyměnit volant a propojující kabel?

pokud jsi MF volant neměl tak na 100% nemáš CD jednotku!!!!!!!

Ahoj Milhausek.

Prosim ta aku podvolantouku mi treba na OT II 2006 na afunkcnenie MF volantu.dik za. pomoc.

S pozdravom Jozef

Stvor ramenny pred fl

stvor ramenny po facelife.

post-68737-0-08175400-1333695730_thumb.j

Upraveno od Fezoj07

Měl jste pravdu, mám jednotku CQ. Znamená to, že případná jednotka pro MF volant je jednotka s indexem CD?

to je Yeti ne?

Ne Octavia II rv. 04/2010

Děkuji, koukám na etku a jednotky s indexem CE a CF odkážou na náhradu CD.

Pro info, dotázal jsem se škody-auto jak se staví na dodělání MF volantu (u autorizovaného servisu) a zde je odpoveď:

...dne 9.3.2012 jsme obdrželi Váš email, ve kterém se dotazujete na dodatečnou montáž multifunkčního volantu do Vašeho vozu Octavia II.

K Vašemu dotazu sdělujeme, že dodatečná montáž multifunkčního volantu není pro Váš vůz možná, a to z homologačních důvodů.

Ostatní povolené dodatečné montáže je nutné provést v autorizovaném servise Škoda za použití originálních dílů, abyste se vyhnul

problému s neuznáním záruky např. Na elektroniku vozu. Je nám velice líto, že Vám nejsme schopni poskytnou uspokojivější odpověď.

S pozdravem ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.