alli86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Zdar chtel jsem se zeptat zda nekdo z Vas nebude v nejblizsi dobe kupovat autoradio tak kolem 13-14 tisici. Potreboval bych s necim pomoci. Tak piste piste ja se ozvu :-D PS: nejlepe z Prahy ale kdyz nebudete z Prahy nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 že by jsi potřeboval doklad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 11. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 že by jsi potřeboval doklad? Hmm, asi tak. Pojistovna je pekna chejva. Moc dobre nerozumim tomu proc i kdyz si koupim nove levnejsi radio nez co mi ukradli tak proc mi nevyplati zbytek do pojistne udalostni. Nejak mi to nejde pres mysl uz z toho duvodu ze pokud jsem si pojistil autoradio ktere stalo 13000 tak proc by mi pojistovna mela proplacet prachy jen do vyse noveho radia... a pokud si koupim radio pod 5000 tak asi nedostanu nic nebo co :-(.... No nechtel bych to takto resit ale ja na novy radio momentalne nemam, moje firma je v krizy a sestrelila mi plat o 6000 down tak kdyz to nejde po dobrem s pojistovnou tak to zkusim takhle... uz mesic a pul jezdim 200 km denne bez radia fakt otrava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Krizy? Dobrý..... No hele zase si můžeš v autě zpívat Pojišťovny jsou mrchy všeobecně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 11. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Krizy? Dobrý.....No hele zase si můžeš v autě zpívat Pojišťovny jsou mrchy všeobecně... heh tak dik za pomoc :-) cloveka takova vec hned potesi :-) No ne ale takhle by to bylo cisty a o moc lepsi. Nez rikat kamosum aby mi to napsali jen tak bez koupe radia ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 To sice jo, ale kdo Ti dá doklad, na jehož základě má i 2 letou záruku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 11. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 To sice jo, ale kdo Ti dá doklad, na jehož základě má i 2 letou záruku? Nooo :-D ja potrebuju aby to koupil na me (moje jmeno) a poslal naskenovanou fakturu. Klidne mu to radio objednam (abych mel jistotu ze tam bude moje jmeno a ne nejaka finta z fotoshopu) na jeho adresu on bude mit radio a papirovou fakturu me ji jen naskenuje. PS: 2leta zaruka se vstahuje na radio a ne na momentalniho majitele toho radia tak ze zaruka nepada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 to PS je mi jasný, já myslel že chceš originál doklad a Tobě stačí scan. Tak to jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.