Přejít na obsah

Velka prosba

alli86

Doporučené příspěvky

že by jsi potřeboval doklad? :)

Hmm, asi tak. Pojistovna je pekna chejva. Moc dobre nerozumim tomu proc i kdyz si koupim nove levnejsi radio nez co mi ukradli tak proc mi nevyplati zbytek do pojistne udalostni. Nejak mi to nejde pres mysl uz z toho duvodu ze pokud jsem si pojistil autoradio ktere stalo 13000 tak proc by mi pojistovna mela proplacet prachy jen do vyse noveho radia... a pokud si koupim radio pod 5000 tak asi nedostanu nic nebo co :-(....

No nechtel bych to takto resit ale ja na novy radio momentalne nemam, moje firma je v krizy a sestrelila mi plat o 6000 down tak kdyz to nejde po dobrem s pojistovnou tak to zkusim takhle... uz mesic a pul jezdim 200 km denne bez radia fakt otrava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To sice jo, ale kdo Ti dá doklad, na jehož základě má i 2 letou záruku?

Nooo :-D ja potrebuju aby to koupil na me (moje jmeno) a poslal naskenovanou fakturu. Klidne mu to radio objednam (abych mel jistotu ze tam bude moje jmeno a ne nejaka finta z fotoshopu) na jeho adresu on bude mit radio a papirovou fakturu me ji jen naskenuje.

PS: 2leta zaruka se vstahuje na radio a ne na momentalniho majitele toho radia tak ze zaruka nepada

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...