Publikováno Listopad 13, 200915 r zdravím škodovkáře.dneska jsem tady novej.hned prosím o radu.mám feldu 1,6mpi.mám problém s motorem.při studených startech se mi stává,že mi vyletí otáčky na 1500,pochvíly padnou dolů amotor začne škubat.při volnoběhu jakoby vynechával.při normální jízdě vynechává taky a pořádně netahne.nejlíp to jede, když je zaplý sitič.jakmile se svypne,tak klesne výkon asi o 1/3.mám nové kabely,svíčky i cívku.stává se i při jízdě, že motor úplně vynechá.je to trapné,když mi to nandá i favorit. díky
Listopad 18, 200915 r zdravím škodovkáře.dneska jsem tady novej.hned prosím o radu.mám feldu 1,6mpi.mám problém s motorem.při studených startech se mi stává,že mi vyletí otáčky na 1500,pochvíly padnou dolů amotor začne škubat.při volnoběhu jakoby vynechával.při normální jízdě vynechává taky a pořádně netahne.nejlíp to jede, když je zaplý sitič.jakmile se svypne,tak klesne výkon asi o 1/3.mám nové kabely,svíčky i cívku.stává se i při jízdě, že motor úplně vynechá.je to trapné,když mi to nandá i favorit. díky Asi by nebylo špatné zkontrolovat funkci škrtící klapky. Zkus se podívat sem http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Pr...f=8&t=18566 Upraveno Listopad 18, 200915 r od maxx69
Červen 28, 201015 r Autor nevíte někdo jaký je důvod přehřívajícího se motoru.mám feldu 1,6mpi.při pomalé jízdě a při volnoběhu se přehřívá.díky.
Srpen 17, 201015 r cus,zkus poradně zamacknout snimac tlaku v sacim potrubi je tam zboku na tom cernym velkym plastovym,,,,,,,jinak to chce spis na diagnostiku,jinak skoncis jako ja ,uz jsem vymenil vsechno a stejne mi to obcas vynechava a netahne :-(
Červen 6, 201213 r Nám vynechávala při zrychlení, např. když jste chtěli předjížět tak to začalo cukat a nejelo to. Na diagnostice to ukázalo snímač sání, vyměněno ale nic se nezměnilo. Dále jsme vyměnili filtry take nic. Až když jsme uzemnili motor tak to přestalo dělat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.