maca Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Já dnes udělal jezírko +muj pomocník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 krásný pomocník od neděle máme také takového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 17. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 paráda mě bohužel nevyrostl do plné velikosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Můj malý pomocník, velkému se už moc nechce . Aneb malý pneuservismechanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Chi ten prcek je roztomilý já vím zase mimo téma ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Ten malicky je krasny. Velmi pekny. Mam doma tiez takeho. Ja som dnes cely den umyval, vysaval, tepoval auto. Kremoval kozu atd... komplet... Este raz pred zimou. Potom az na jar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 já byl u švagra na stavbě a celý den jsem maloval štukoval a mám ruce až na zem a bez pomocníka .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Som sa akurat tak pekne nasral v praci. Hned rano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Umyl a vysál jsem auto. Ještě ho navoskovat a je ready na zimní silnice :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Prodal jsem plecháče a pohřbil mámě kočku co včera zdechla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 makal na stavbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 25. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Byl jsem se synem na kontrole v nemocnici A udal jsem rusáky na obecním úřadě,jezděj v naší ulici jak prasata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Ja dnes udelal ho..o jako kazdy den za posledni 3 tydny protoze doma lezim s chripkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.