vwberni Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 tak jsem vymenil loketku a kdyz uz to mam rozdelany chtel jsem na misto ty odkladaci schranky co tam ted mam dat drzak pro lahve nevite nekdo co je potreba co se musi vse menit jestli staci koupit jen tu kapsu napr na alpa auto tam ale stoji 900 kc ? nevite nekdo kde se to da levneji splasit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkau Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak jsem vymenil loketku a kdyz uz to mam rozdelany chtel jsem na misto ty odkladaci schranky co tam ted mam dat drzak pro lahve nevite nekdo co je potreba co se musi vse menit jestli staci koupit jen tu kapsu napr na alpa auto tam ale stoji 900 kc ? nevite nekdo kde se to da levneji splasit ? Ahoj a tady to je. Jirka http://www.auto.asp2.cz/octavia-2-interier.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.