zdenda.88 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 (editace) ahoj kluci můžete mi poradit kde nebo jak zjistím pin k Navigaci NEXUS? Auto mám takřka od novoty, kupoval jsem ho s najetými 15tis km od známého, mám k němu všechny dokumenty, manuály atd.. Ted jsem nahradil navigaci nexus za novější columbus.. nexus mi leží doma a rád bych ho prodal, ale nevím kde zjistit k němu pin? může někdo poradit? Výrobní číslo je SKZ1Z7E5478539 Editováno: 19. Prosinec 2009, autor: zdenda.88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 zajdi do škodovky, tam ti ho reknou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda.88 Vloženo 19. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 bezplatně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 jak kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 ahoj kluci můžete mi poradit kde nebo jak zjistím pin k Navigaci NEXUS? PINY od rádií jsou napsány v servisní knížce a tak si myslím, že PIN od Nexusu by tam měl být také.Mělo by to být 4 místné číslo.V manuálu od Nexusu by mělo být popsáno jak se PIN zadává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 No já měl úplně stejný problém. Také Nexus od výroby a pin nikde. Ve škodovce mi ho zjistili za 220Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 U nás ve VistaCaru zjistili bezplatně, jenom Nexus musel být v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.