OrOrO Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Ať Vám motor krásně vrčí, všechno ať krásně daří. Auta vám vždycky frčí, v létě ba i v září. Ať Vám ventil krásně klape váha váží, voda ať vám nevaří, a ať Vaše cesta končí, vždy v pohodě v garáži. Hodně zdravíčka,štěstíčka a pohody o svátcích i v novém roce přeje Honza Ororo. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobra Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tenhle rok se všechno se…..., ať už auto nebo práce. Už i pračka málo pere, máma doma málem pláče. Co přinese rok ten příští, kdo mi tohle sakra poví. Nápady mi z hlavy prýští, začnu s autem – koupím nový. Tak ať v tom příštím roce dobře žije, Já… Vy …i ty naše Octávie ! Všem úspěšný a pohodový rok 2010 přeje Kobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.