PROCHY603 Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 CARLITO:REKLAMOVAT!!!! Kde ti tak odborne lepili sklo prezrad. Vyrezu a osadia povodne sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 CARLITO:REKLAMOVAT!!!! Kde ti tak odborne lepili sklo prezrad. Vyrezu a osadia povodne sklo. H&D Autosklo . Vcera som tam bol(uznali reklamaciu), a tvrdili mi, ze tam daju nove ine sklo-vraj toto pouziu ako sklo druhej triedy ....niekomu kto za to da tretinovu cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bratrmatrix Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Ahoj lidi, koupil jsem si octavii a ma praskle predni sklo. Trosku se ztracim v barevnosti pruhu na skle, muzete mi prosim trosku vysvetlit jake bych mel sklo koupit? Pripadne i nejakou nabidku, mam senzor deste a porebuju potom piskovat skla ... Diky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Sklo pre daný model so šedým pruhom a dažďovým senzorom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 (editace) Potom , ked ti to osadia, si dobre skontroluj , ci ho nahodou nemas osadene krivo(pripadne im povedz, aby si dali zalezat). Pozri si na oboch stranach vzdialenost dolneho okraja skla od karoserie(mala by byt rovnaka cca 5mm) . Mne ho vymenili , bolo to krivo, a v reklamacii menili druhy krat, potom uz bolo OK. Editováno: 5. Listopad 2010, autor: Carlito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 ja som objednaval tu...kurier priviezol, vsetko v pohode...http://www.autosklo-servis.sk/product/skoda-octavia-celne-sklo-zelene-so-sedym-protislnecnym-pruhom-5821/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 A nedas si to u nich aj namontovat ?....podla cennika su bezkonkurencny Dokonca za tebou pridu do prace alebo domov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Ahoj lidi, koupil jsem si octavii a ma praskle predni sklo. Trosku se ztracim v barevnosti pruhu na skle, muzete mi prosim trosku vysvetlit jake bych mel sklo koupit? Pripadne i nejakou nabidku, mam senzor deste a porebuju potom piskovat skla ... Diky Honza ahoj muzu ti dodat pilkington 3000 kc pro destak a nahore zatmaveny kourovy pruh ( orig) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.