Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

CARLITO:REKLAMOVAT!!!! Kde ti tak odborne lepili sklo prezrad. Vyrezu a osadia povodne sklo.

CARLITO:REKLAMOVAT!!!! Kde ti tak odborne lepili sklo prezrad. Vyrezu a osadia povodne sklo.

H&D Autosklo . Vcera som tam bol(uznali reklamaciu), a tvrdili mi, ze tam daju nove ine sklo-vraj toto pouziu ako sklo druhej triedy ....niekomu kto za to da tretinovu cenu.

• 6 měsíců později...

Ahoj lidi,

koupil jsem si octavii a ma praskle predni sklo. Trosku se ztracim v barevnosti pruhu na skle, muzete mi prosim trosku vysvetlit jake bych mel sklo koupit?

Pripadne i nejakou nabidku, mam senzor deste :)

a porebuju potom piskovat skla ...

Diky Honza

Sklo pre daný model so šedým pruhom a dažďovým senzorom.

Potom , ked ti to osadia, si dobre skontroluj , ci ho nahodou nemas osadene krivo(pripadne im povedz, aby si dali zalezat). Pozri si na oboch stranach vzdialenost dolneho okraja skla od karoserie(mala by byt rovnaka cca 5mm) . Mne ho vymenili , bolo to krivo, a v reklamacii menili druhy krat, potom uz bolo OK.

Upraveno od Carlito

ja som objednaval tu...kurier priviezol, vsetko v pohode...http://www.autosklo-servis.sk/product/skoda-octavia-celne-sklo-zelene-so-sedym-protislnecnym-pruhom-5821/

A nedas si to u nich aj namontovat ?....podla cennika su bezkonkurencny :) Dokonca za tebou pridu do prace alebo domov :rock:

• 4 měsíce později...

Ahoj lidi,

koupil jsem si octavii a ma praskle predni sklo. Trosku se ztracim v barevnosti pruhu na skle, muzete mi prosim trosku vysvetlit jake bych mel sklo koupit?

Pripadne i nejakou nabidku, mam senzor deste :)

a porebuju potom piskovat skla ...

Diky Honza

ahoj muzu ti dodat pilkington 3000 kc pro destak a nahore zatmaveny kourovy pruh ( orig)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.