Duben 22, 201015 r CARLITO:REKLAMOVAT!!!! Kde ti tak odborne lepili sklo prezrad. Vyrezu a osadia povodne sklo.
Duben 23, 201015 r CARLITO:REKLAMOVAT!!!! Kde ti tak odborne lepili sklo prezrad. Vyrezu a osadia povodne sklo. H&D Autosklo . Vcera som tam bol(uznali reklamaciu), a tvrdili mi, ze tam daju nove ine sklo-vraj toto pouziu ako sklo druhej triedy ....niekomu kto za to da tretinovu cenu.
Listopad 4, 201014 r Ahoj lidi, koupil jsem si octavii a ma praskle predni sklo. Trosku se ztracim v barevnosti pruhu na skle, muzete mi prosim trosku vysvetlit jake bych mel sklo koupit? Pripadne i nejakou nabidku, mam senzor deste a porebuju potom piskovat skla ... Diky Honza
Listopad 5, 201014 r Potom , ked ti to osadia, si dobre skontroluj , ci ho nahodou nemas osadene krivo(pripadne im povedz, aby si dali zalezat). Pozri si na oboch stranach vzdialenost dolneho okraja skla od karoserie(mala by byt rovnaka cca 5mm) . Mne ho vymenili , bolo to krivo, a v reklamacii menili druhy krat, potom uz bolo OK. Upraveno Listopad 5, 201014 r od Carlito
Listopad 5, 201014 r ja som objednaval tu...kurier priviezol, vsetko v pohode...http://www.autosklo-servis.sk/product/skoda-octavia-celne-sklo-zelene-so-sedym-protislnecnym-pruhom-5821/
Listopad 5, 201014 r A nedas si to u nich aj namontovat ?....podla cennika su bezkonkurencny Dokonca za tebou pridu do prace alebo domov
Březen 10, 201114 r Ahoj lidi, koupil jsem si octavii a ma praskle predni sklo. Trosku se ztracim v barevnosti pruhu na skle, muzete mi prosim trosku vysvetlit jake bych mel sklo koupit? Pripadne i nejakou nabidku, mam senzor deste a porebuju potom piskovat skla ... Diky Honza ahoj muzu ti dodat pilkington 3000 kc pro destak a nahore zatmaveny kourovy pruh ( orig)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.