Publikováno Prosinec 22, 200915 r Ahoj Tak sa chystam na silvestra s kamaratmi do paríza, myslím ze to bude fajn výlet ale mam par otazok tak dufam ze bude niekto schopny mi poradit. Ideme trasu z bratislavy cez rakusko nemecko a napokon francuzko vsetko len dialnice. Chcel by som vediet ake su dialnicne poplatky vo francuzku a akym sposobom sa platia ? Dalej by som sa chcel spytat ci niekto nevie kde by bolo dobre nechat auto na 2 nocy a kolko tam priblizne stoja platene parkoviská. Prípadne niake dobre rady ktore by sa mohli zíst dik moc
Prosinec 22, 200915 r Mi když zme jeli do Peříže, tak se ve Francii platilo klasicky míto. Při vjezdu na dálnici sis vyzved lístek a při sjezdu tě skasírovali. Platilo se podle ujetejch KM. Mi nechávali auto v parkovišti co měli najmutej hotel. Bylo podzemní v centru 5 obvodu a stálo 20 éček na den-noc.
Prosinec 23, 200915 r Autor Dík Som sa bal ze budem musiet kazdych 30km stát a platit. V nemecku su dialnicne znamky ze?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.