danone Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Ahoj asi pred 10mesiacmi som kupil túto alpinku a uz mam prblem. Pocuvam len hudbu z USB tuner vôbec a vcera mi vyhodilo pocas prehravania USB device error tak som flashku odpojil a zas pripojil a nic stale to iste. Ked ju odpojim tak napise klasicky No USB device z toho usudzujem ze chyba nebude v kabli z radia do flasky. Flashku som napojil doma na pc a normalne ide takze bude asi chyba v radiu Nevie niekto čo je s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 ...jedině servis...podobnou reklamaci jsem řešil ...sice s jiným modelem, ale rádio vrátili s tím, že je vše OK...případně doporučuji rádio odeslat spolu s fleshkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajo Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Skor nez budes nieco posielat do servisu, skus pouzit inu flashku a este mi raz pomohlo pri tom istom probleme urobit scandisk na pocitaci s automatickou opravou chyb, pripadne data stiahnut do pc, flashku znovu naformatovat a potom data vratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 každé moderní rádio by mělo mít reset,tj.kompletní vymazání všech pamětí zkus ještě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 9. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Tak nakoniec pomohlo odpojenie a pripojenie radia. Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 kdybys to resetoval.nemusel bys vyndavat rádio a odpojovat a připojovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.