Publikováno Leden 6, 201015 r Ahoj asi pred 10mesiacmi som kupil túto alpinku a uz mam prblem. Pocuvam len hudbu z USB tuner vôbec a vcera mi vyhodilo pocas prehravania USB device error tak som flashku odpojil a zas pripojil a nic stale to iste. Ked ju odpojim tak napise klasicky No USB device z toho usudzujem ze chyba nebude v kabli z radia do flasky. Flashku som napojil doma na pc a normalne ide takze bude asi chyba v radiu Nevie niekto čo je s tym?
Leden 6, 201015 r ...jedině servis...podobnou reklamaci jsem řešil ...sice s jiným modelem, ale rádio vrátili s tím, že je vše OK...případně doporučuji rádio odeslat spolu s fleshkou
Leden 7, 201015 r Skor nez budes nieco posielat do servisu, skus pouzit inu flashku a este mi raz pomohlo pri tom istom probleme urobit scandisk na pocitaci s automatickou opravou chyb, pripadne data stiahnut do pc, flashku znovu naformatovat a potom data vratit
Leden 7, 201015 r každé moderní rádio by mělo mít reset,tj.kompletní vymazání všech pamětí zkus ještě to
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.