Přejít na obsah

GSM HF - montaz

Boco

Doporučené příspěvky

caute,

Tak uz som sa konecne rozhodol, idem si dat do auta neskodovacku HF sadu.

Dnes som dal von radio aby som sa pozrel ako to pripojit - tento stitok je na radiu (Audience):

Viete niekto kam pripojit "audio vystup" zo sady? mne to vychadza jedine na kontakty AF+ a AF- (uplne vlavo hore na stitku).

A k tomu este TEL MUTE...

Skodovka samozrejme :angry::angry::angry: nemontuje kontakt na tel mute, takze ho budem musiet doplnit do svorkovnice a uz vobec na kabelazi nie je konektor s kontaktami na AF+ a AF- :angry::angry::angry: ....takze idem hladat v ETKE, ak nieco vovec najdem..

Robili ste to uz niekto? Viete poradit?

Podotykam ze chcem aby isiel zvuk z HF sady cez radio - aktivovany Tel vstup a funkcna regulacia z radia...

Druhu foto konektorov posielam v dalsom prispevku

post-37-1146433287.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2kvak: Nakolko uz rok mam doma Nokiacku CK-7W dam tu. Ale veeeelmi som zvazoval kupit Parrot 3200 LS alebo 3400 LS-GPS. Parrot je urcite lepsi, ale rozhodol som sa pre Nokiu z 2 dovodov - mam vyriesene dobijanie telefonu a mam aj pripojenie na ext antenu.

Este zvazujem ze kupim origo Skoda drziak (konzolu) na telefon a na nu umiestnim samotny Nokiacky drziak telefonu, ale bude ho treba trocha upravit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...