Publikováno Duben 30, 200619 r caute, Tak uz som sa konecne rozhodol, idem si dat do auta neskodovacku HF sadu. Dnes som dal von radio aby som sa pozrel ako to pripojit - tento stitok je na radiu (Audience): Viete niekto kam pripojit "audio vystup" zo sady? mne to vychadza jedine na kontakty AF+ a AF- (uplne vlavo hore na stitku). A k tomu este TEL MUTE... Skodovka samozrejme nemontuje kontakt na tel mute, takze ho budem musiet doplnit do svorkovnice a uz vobec na kabelazi nie je konektor s kontaktami na AF+ a AF- ....takze idem hladat v ETKE, ak nieco vovec najdem.. Robili ste to uz niekto? Viete poradit? Podotykam ze chcem aby isiel zvuk z HF sady cez radio - aktivovany Tel vstup a funkcna regulacia z radia... Druhu foto konektorov posielam v dalsom prispevku
Květen 1, 200619 r Autor 2kvak: Nakolko uz rok mam doma Nokiacku CK-7W dam tu. Ale veeeelmi som zvazoval kupit Parrot 3200 LS alebo 3400 LS-GPS. Parrot je urcite lepsi, ale rozhodol som sa pre Nokiu z 2 dovodov - mam vyriesene dobijanie telefonu a mam aj pripojenie na ext antenu. Este zvazujem ze kupim origo Skoda drziak (konzolu) na telefon a na nu umiestnim samotny Nokiacky drziak telefonu, ale bude ho treba trocha upravit...
Květen 1, 200619 r ja som uz objednal 3200 LS, predsa len tie telefony menim kazdu chvilu tak snad to bude najlepsie riesenie. potom sem dam aj nejake fotky ako to vyzera v OII, snad tomu najdem nejake dobre miesto...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.