Shaker80 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit? Mám Oct. II 2006 bez maxidotu a MF volantu. Rád bych věděl jestli je možno dodělat tam origo BT HF ? Ať jsem hledal jak jsem hledal nikde jsem nenašel. Popř. je někdo kdo by mohl HF sehnat i namontovat za rozumnou cenu? Praha a okolí. Předem moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 jeden člen už tady psal že to má.. namontovat to určitě jde, hovor budeš přijímat na telefonu.... ale myslím si že to nemá smysl.. na maxidotu vidíš celý seznam, číslo - jméno kdo ti volá atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janousmi Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit? Mám Oct. II 2006 bez maxidotu a MF volantu. Rád bych věděl jestli je možno dodělat tam origo BT HF ? Ať jsem hledal jak jsem hledal nikde jsem nenašel. Popř. je někdo kdo by mohl HF sehnat i namontovat za rozumnou cenu? Praha a okolí. Předem moc díky Ahoj, napis mi PM, myslim, ze bych ti mohl pomoci... Celkem o tech jednotkach dost vim a tak vim co, kde, jak a za kolik ...obecne se GSM II prodava i bez maxidotu, ten je zapotrebi jen u GSM III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 maxidot uz ma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 V případě této dodělávky, bych doporučoval mít v autě aspoň Bolero, Amundsena nebo Columbus(řada GSMII). Tím lze pak HF ovládat. Jinak můžu doporučit co se týká kvality zvuku, ale bohužel komfot ovládání bez dotykového rádia nebo navigace bude nulový. Případně dát Maxi-Dot, ale ten dneska už taky mnoho neřeší(lze použít jen HF sada z řady GSMII: 1Z0 035 729 bez indexu nebo s indexem B a nebo GSMIII - jak 5N0 035 730 A tak B verze, ale nutností je mít telefon s podporou rSAP = režim vzdálené SIM karty). GSMIII nelze bez Maxi-Dotu vůbec používat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.