bohous Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 (editace) Přestavba na o2 Face v pohodě. Teď řeším ty xenony - zapojení a potřeboval bych poradit. Na fóru už jsem toho přečetl mnoho, ale nic konkrétního. Zhruba vím jak to funguje a co je k tomu potřeba, ale kde to koupit a hlavně koupit tu či onu správnou věc to je už umění. Někdo to umí, někdo už to má a na nikoho žádný kontakt. Najde se někdo kdo poradí nebo pomůže aby mi světla správně fungovala. Já a možná další vám budem vděční. Napište prosím do fóra nebo na mail případně mi zavolejte. Dík Bohouš 776240029 Editováno: 29. leden 2010, autor: bohous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 co ja vi mi a co jsi asi cetl... je potreba nova ridici jednotka naklapeni, dotahnout cany do svetel a spravne zapojit, nakodovat... nejsem si jisty jestli nejsou potreba nove konektory na svetlech, popripade jenom prepinovat.. dily ve skodovce.. popripade bych zkusil kontaktovat majitele stranek www.skodateile.cz, mozna pomuze... taky Rolbare, ten uz to delal.. fotky prestavby najdes na forum.octaviaclub.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohous Vloženo 30. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Ano, nová řídící jednotka naklápění, kabeláž, konektory nové se musí přepinovat, nakódovat. Ještě prý nějaká čidla na nápravách. A vůbec se tu neřeší náklony do stran. Rolbař to umí a možná pomohl, ale píše že do 15.3. nemá čas a nevím na něj kontakt. Kde přesně jsou fotky týpřestavby? Nenašel jsem je. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.