Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj. za tepla mi nejede felda. pokud je motor studeny tak je vse ok.... ale jak se zahreje tak to zacne strilet do vyfuku, a a po chvilce to chcipne, a pri pokusu o nastartovani nechytne... chytne az po cca pul hodine as vystydne... kdyz sem menil spojku tak mi potom chcipla a nechtela chytat. bylo to u mechanika a ten prej ma tajemstvi co s tim udelal, a felda pul roku fungovala. ale nyni o5 nic. na vagu chyby zadne. vag mam. co mam treba kontrolovat v urcitych kanalech abych poznal co je v haji??? jo a este dys mi to umrelo, tak sem zapl klice, a bzucela palivova pumpa, a nechitlo to, pak sem odpojil cidlo na setrvaku, znovu pripojil, otocil klicem a pote pumpa tlacila furt, proste po par sekundach nevypla. ... jo a nemam penize na to abych koupil tohle cidlo, a pak tamto a potom jeste neco jinyho pač to tamtema vecma nebylo. DIky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...