Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Já to vidim na sobotu ráno a pak později k noci domů, přeci jenom mým starým kostem ta kosa v mimoni stačila. :D

ale ale já spal ve stanu a šlo to ;).....pokud se zdržím v Chabrech tak do neděle a ráno dom -_-

Na stan sem se ješte nezmohl, ale už jsem koupil židličku. :D Stačí nechlastat a dom je to kousek.

jj to je pravda ani jsem si neokoukl tvou krasavici ;) budu to muset napravit -_-

jj to je pravda ani jsem si neokoukl tvou krasavici ;) budu to muset napravit -_-

To je standardní sériovka, zatim. -_-

prosim nezasirat OTckama, at vim kdo dorazi

Já to vidim na sobotu ráno a pak později k noci domů, přeci jenom mým starým kostem ta kosa v mimoni stačila. :D

ale ale já spal ve stanu a šlo to ;).....pokud se zdržím v Chabrech tak do neděle a ráno dom -_-

Na stan sem se ješte nezmohl, ale už jsem koupil židličku. :D Stačí nechlastat a dom je to kousek.

Hehe, stan sice mam :t , ale tu zidlicku porad postradam. :D Vzhledem k tomu, ze to je v Praze tak rano prifrcim a vecer vodfrcim. :smich: pac ta zima to fazne previt. :p

prosim nezasirat OTckama, at vim kdo dorazi

plomiň Viki já věděl, že dostaneme přes rypec -_-;)

já bohužel nejedu,když mi konečně vyšlo na sraz volno,tak zase marodim :(

vidim to až na sraz na Panenský Týnec

užijze si to -_-

dorazíme v pátek. dvě auti.

tak jedu na 100%

Takze ted uz nam to snad konecne vyjde taze s Petou pojedem a to asi uz v patek, mooc se tesime, tak doufam, ze ucast bude velka :-) -_--_-:D:D

zkusím dorazit tak po 14 hodině na chvilku sem v práci tak si odskočím.... :D

v sobotu bych měl s rodinkou dorazit

Nejedem :(

Nejedem :(

procpak zbyno??

Nejedem  :(

procpak zbyno??

no Sonča musí být v sobotuv práci a na sobotu to nemá cenu. ASI AŽ HRADEC :D

zdravím.hlásím,že nenechám vittoria ve štychu a přijedu v sobotu dopoledne.posádka bude sice v jiném složení,ale tak už to v životě chodí.i letadla mají své dny.tak páček shledáček ;):D

hele,držte mi tam fleka.Dorazím v sobotu dopoledne sám

Psal jsem už vittovi, nemohu mám kšeft :(

Taktéž bych prosil reservé pro jedno místečko dorazím nejdříve v 14h -_-

Prosim prosim, drzte nam tam take mistecko, dorazime s Petou az v sobotu odpoledne, driv bohuzel nemuzem :(:(

no zatim 18 kusu co jsem pocital...zatim nic moc chlapci :(

a měs počítal ;)

@zbyňa : jj říkal si to tak Sonču pozdravuj..já to tu musím v práci ošéfovat ten Hradec, protože mi vychází směny, ale pokusím se to prohoditi ;)

jj honziku mam te na seznamu... ;)

no mluvil jsem s vikim a ten mi říkal ať dorazíme spíš dopo takže Lu přizpůsobý kojení a tak kolem 11 dorazíme...no pokud ten náš nenažránek bude mít hladík tak ho pak asi nakojí v autě ;)

no mluvil jsem s vikim a ten mi říkal ať dorazíme spíš dopo takže Lu přizpůsobý kojení a tak kolem 11 dorazíme...no pokud ten náš nenažránek bude mít hladík tak ho pak asi nakojí v autě ;)

a ty nebudes pres noc do nedele

až je odvezu tak se vrátím ;) ...a spaní to ještě nevím

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.