baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 jj tebe jsem pocital Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jedu dnes,ale dorazím večer a asi přespím u kámošky.objevím se asi zítra dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 tak koukám nic moc účast a kor dnes,tak nevím,jestli přijedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 tak koukám nic moc účast a kor dnes,tak nevím,jestli přijedu no ja kdyz tak bych se tam dnes dostal kolem 8 se podivat...jinak zitra nas tam bude dost...tak jirko zkus neprijet...to ses mrtvej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 tak koukám nic moc účast a kor dnes,tak nevím,jestli přijedu no ja kdyz tak bych se tam dnes dostal kolem 8 se podivat...jinak zitra nas tam bude dost...tak jirko zkus neprijet...to ses mrtvej no jířo já se těšil,ale vidíš sám kolik lidí jede a kolik nás tam bude dneska spočítej mi to schválně,to si z nás kucí s Fábie budou dělat akorát srandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 tak koukám nic moc účast a kor dnes,tak nevím,jestli přijedu no ja kdyz tak bych se tam dnes dostal kolem 8 se podivat...jinak zitra nas tam bude dost...tak jirko zkus neprijet...to ses mrtvej no jířo já se těšil,ale vidíš sám kolik lidí jede a kolik nás tam bude dneska spočítej mi to schválně,to si z nás kucí s Fábie budou dělat akorát srandu tak se podivej nas je necelych 200 jich je pres 500 v pomeru nas tam prijede vic nez jich...a jich tam dnes taky nebude plno a jesli me naserete tak tam snad uz budu i dnes chrapat...ale jako hlavni den se bral zitrek jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 no jestli přijedu, tak jen na otočku s Peťou a Peťou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 no jestli přijedu, tak jen na otočku s Peťou a Peťou no to si delas taky prdel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 tak koukám nic moc účast a kor dnes,tak nevím,jestli přijedu no ja kdyz tak bych se tam dnes dostal kolem 8 se podivat...jinak zitra nas tam bude dost...tak jirko zkus neprijet...to ses mrtvej no jířo já se těšil,ale vidíš sám kolik lidí jede a kolik nás tam bude dneska spočítej mi to schválně,to si z nás kucí s Fábie budou dělat akorát srandu tak se podivej nas je necelych 200 jich je pres 500 v pomeru nas tam prijede vic nez jich...a jich tam dnes taky nebude plno a jesli me naserete tak tam snad uz budu i dnes chrapat...ale jako hlavni den se bral zitrek jirko nebudu zde psát,co jsem musel opět přehazovat,abych mohl jet,ale máš pravdu,že skalních členů,je fakt málo........cca 30 ze 150 je dost málo,to je o ho...ě a kolik nás bude dnes ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 nebudu zde psát,co jsem musel opět přehazovat,abych mohl jet,ale máš pravdu,že skalních členů,je fakt málo........cca 30 ze 150 je dost málo,to je o ho...ě a kolik nás bude dnes ?? nevim jirko ja bych rek ze asi malo...ale zejtra to bude ok...pry snad dorazi i frankie ta lama nase nezapomenutelna...hlavne fakt nerikej ze neprijedes jinak uz fakt nekam prestanu jezdit kdyz na to bude kazdej takhle s*at Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 omlouvám se, ale já jsem hned říkal, že nepojedu ... mám narozeniny, takže budu slavit s nejbližšími Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 panove jak a kde budete spat? Ona se mnou mozna pojede i Misa,tak chce vedet,jestli jsou tam nejaky chaticky treba,nebo jestli je jen moznost stanu a auta...............? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 (editace) panove jak a kde budete spat? Ona se mnou mozna pojede i Misa,tak chce vedet,jestli jsou tam nejaky chaticky treba,nebo jestli je jen moznost stanu a auta...............? chaticky tam jsou, jde o to jestli tam nebude plno...... Edit: najdi si kontakt na Triocamp a cinkni jim...... Editováno: 12. Květen 2006, autor: Bobik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 nebudu zde psát,co jsem musel opět přehazovat,abych mohl jet,ale máš pravdu,že skalních členů,je fakt málo........cca 30 ze 150 je dost málo,to je o ho...ě a kolik nás bude dnes ?? nevim jirko ja bych rek ze asi malo...ale zejtra to bude ok...pry snad dorazi i frankie ta lama nase nezapomenutelna...hlavne fakt nerikej ze neprijedes jinak uz fakt nekam prestanu jezdit kdyz na to bude kazdej takhle s*at jřiku máš 100% pravdu a já mám ten samej pocit ................ale nebudu si dělat z huby sráč a pojedu dnes i zítra,i kvůli tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 no tak ja se tam dnes kdyz to bude jen trochu stihat otocim ale asi nezustanu protoze nemam vubec nic pripraveneho a nestiham...ale zitra kolem 9 ranni jsem tam a az to nedele... stejne je to cinknuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 no tak ja se tam dnes kdyz to bude jen trochu stihat otocim ale asi nezustanu protoze nemam vubec nic pripraveneho a nestiham...ale zitra kolem 9 ranni jsem tam a az to nedele...stejne je to cinknuty no jak jsem psal,dnes dorazím,ale taky nebudu tam spát dorazím taky zítra ráno,neb budu muset asi vzít sebou bráchu /kikínu,teda vendulku / dnes dorazím škoda felíchčijí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 no jak jsem psal,dnes dorazím,ale taky nebudu tam spát dorazím taky zítra ráno,neb budu muset asi vzít sebou bráchu /kikínu,teda vendulku /dnes dorazím škoda felíchčijí no kiki tady vyhrozoval neco ohledne zitrejsi ucasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 a kolik nás bude dnes ?? ja jedu dnes, dej mi vedet kdy tam budes, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Miha77 Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 a kolik nás bude dnes ?? ja jedu dnes, dej mi vedet kdy tam budes, dik Taky dneska tak cca na 20:30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 a kolik nás bude dnes ?? ja jedu dnes, dej mi vedet kdy tam budes, dik cca kolem 18-19 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 vcera jsem mluvila s Petrem81 - prijedou na chvilku v sobotu... na chvilku no to se poseru???? tak to je 20ks Neposereš. Dorazíme, ale máme taky povinnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Tak kurva já taky řijedu, vše jsem si zařídil tak, abych to stíhal. V pátek večer a přes noc mám Liberec, Drážďany, Hanover, Hamburg a zpět. Počítám, že mezi 8 až 11 hod. se v sobotu objevím, tak kurva držet place, jasnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Tak kurva já taky řijedu, vše jsem si zařídil tak, abych to stíhal. V pátek večer a přes noc mám Liberec, Drážďany, Hanover, Hamburg a zpět. Počítám, že mezi 8 až 11 hod. se v sobotu objevím, tak kurva držet place, jasnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý to máš kliku,jinak jsi si posral zbytek né už zrovna mládí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 No co říci , účast solidní , obsluhu by měli zastřelit , porota byla prý velmi přísná Jinak Ti co přijeli naprosto fajn lidi - a ti co nedojeli udělali hoooodně , ale hooodně velikou chybu na co koukat opravdu bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 No co říci , účast solidní , obsluhu by měli zastřelit , porota byla prý velmi přísná Jinak Ti co přijeli naprosto fajn lidi - a ti co nedojeli udělali hoooodně , ale hooodně velikou chybu na co koukat opravdu bylo dtto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky