007smudlik Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Hele já měl na svojí felince 16tky 215/40 a nikdy víc už je to moc auto nejde stratí to efekt. takže ted mám 14tky a nádhera :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohla Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat jak to je s velikostí kol na felicii? chci si pořídit felicii z peněz z brigády, protože mi to příjde dobré auto (za tak málo peněz). A potřeboval bych se zeptat jaké velikosti kol se tam dají nasadit??? někde sem četl že i 15" kola. Jak zjistím jaké kola tam můžu všechny dát a jak to probíhá když ty kola nejsou zapsány v TP děkuji za odpověd. [/q Čau, já mam na feldě 15 a taky je prodávám jestli bys měl zájem ? Foto pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lnarak Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Chtěl bych se zeptat, na felicii bych chtěl koupit nové ALU kola a sériovka má ET38, tak jestli hodně vadí kdyby tam byly ET35 a jestli k tomu potřebuju nové pneu, nebo na něm nezáleží? Díky za odpovědi, jsem ještě nezkušený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bzuco Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 ak nemenis rozmer kolies, tak nemusis menit pneu... co sa tyka ET, tak sa ti moze stat, ze ti budu dret o blatniky, to uvidis pri prvom prepruzeni... Mozes to vyriesit zaklepanim hran na blatnikoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kakamill Vloženo 14. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2021 Ahoj Vejdou se kola na felicii zadek 205/40 9J r16 et 15 a predek et 30 nebude to dřít vzadu o trubku nádrže ? Nikde nemůžu nic najít nechci je koupit a zjistit ze se nevejdou prosím kdo poradí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.