rubikon Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) Zdravím Vás, nikde jsem nenašel toto téma, ale velmi mě to trápí. Na mé O2 lze u sedadla řidiče nastavit kolečkem umístěným z boku opěradla tlak na bederní páteř. I když otočím na maximum (opěradlo je nejvíce vyboulené), pro mou páteř je to málo. Pomozte prosím. Jde sedadlo nějak jednoduše upravit? Děkuji za případné rady. Editováno: 3. Březen 2010, autor: rubikon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 To jsem řešil v OI, než jsem se jí zbavil. Cosi mi v sedačce prasklo a bylo po bederní podpoře. Měl jsem v ní potahy, tak jsem párkrát přehnul starý ručník a dal jsem ho pod potah. Oprava měla být hodně drahá, tak jsem to asi rok vydržel a neměl jsem s tím problém. Ručník sál pot, takže to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.