Publikováno Březen 6, 201015 r Mam problem s zapojenim 2.DIN DVD, GPS, Radia do SuperB. ISO konektory jsem napojil, ale problem je s dalšimi kablikama. ISO A+B konektory mám zapojené podle dílenske prirucky jak je v ni uvedeno. Ale chtel bych vedet co jaky kabel presne znamena. Abych mohl presne vsechny moznosti zapojit do nove 2.DIN. Dekuji za odpovedi Upraveno Březen 6, 201015 r od SuperBone
Březen 9, 201015 r zapojíš pouze iso konektory, dále musíš koupit fantomové napájení antény s redukcí a to napojit na kabel antenna power.. ještě tam vidím brake in kabel, ten musíš napojit někde na brzdový spínač ve svazku... tot vše..
Březen 13, 201015 r jo Iso jsou jasný, jen si dej bacha na pin 1, což je signál o rychlosti, pin 3 diagnostické vedení a pin6 - osvětlení. Aby na straně rádia nebyly kabely s jinou funkcí. Modrej MiniIso je vstup cd-changeru takže ten tě nezajímá a zelený je vstup HF (7+12). Z něj by se možná dal použít pin11 což je ovládaání po volantu. Ale nevím jestli to rádio zpracuje. Jak píše Milhausek tak anténa je taky jasná.
Březen 30, 201015 r Vsechny Superby mely fantomove napajeni anteny? Nebo je to az od nejakeho roku ??
Duben 1, 201015 r potřebuješ can-bus adapter.. jinak bych to vratil a koupil něco co tam pasuje.. zbytečně moc drátů... jo a divím se ti že se připojuješ na can-bus ani nevíš jaký to je a na co slouží.. až ti to nepojede tak se nediv.. Upraveno Duben 1, 201015 r od Milhausek
Červenec 2, 201015 r Zdarec Superbaci potrebuji poradit chystam se na instalaci 2din radia a chci se jen zeptat je potraba sehnat nebo koupit nekde nejaky ramecek na to radio nebo vse psuje , ptam se proto ze tam mam symphoni radio ktere hraje dost tragicky takze je treba udelat obmnenu tak se ptam pokud je treba nejaky ramecek a popripade kde se da sehnat jinak u radia mam jen ramecek na predni stranu tod vse dekuji za rady zdarec.
Červenec 2, 201015 r SuperBone, dostal jsi od prodejce cesky manual?? ja jsem ho neobdrzel, a nejak tezko z nimi se domluva
Červenec 2, 201015 r Tomáš Truhlář: dostal jsi od prodejce cesky manual?? ja jsem ho neobdrzel, a nejak tezko z nimi se domluva
Červenec 3, 201015 r A kvůli tomu musíš napsat dva stejné příspěvky? Nešlo do jednoho napsat rovnou dvě jména? U mě na PC to jde!
Červenec 3, 201015 r A kvůli tomu musíš napsat dva stejné příspěvky? Nešlo do jednoho napsat rovnou dvě jména? U mě na PC to jde! a hned musis kricet??? nepovedlo se mne prviho zmazat
Červenec 4, 201015 r Autor Ano do těchto NAVI musíš koupit redukční rámeček. Cena cca: 300 (jsou různé typy a cena za nej je i 1200,-) - česká manuál nemám ale da se stáhnout z netu a na google překladači si to nechat přeložit a máš to v češtině .)
Červenec 4, 201015 r Ano do těchto NAVI musíš koupit redukční rámeček. Cena cca: 300 (jsou různé typy a cena za nej je i 1200,-) super diky a jeste mala rada nevis kde by jsem sehnal ten redukcni ramecek porad koukam a proste nemuzu ho sehnat da se to obednat nekde na netu diky zdarec
Červenec 5, 201015 r Autor zde je: http://www.audioves....Seat_g3273.html (ten postači) Upraveno Červenec 31, 201015 r od SuperBone
Srpen 23, 201015 r Potreboval bych poradit pri instalaci 2 din radia. Koukal jsem jak to tu mate popsany je to pekny pochopil jsem , ale mam problem stim ze v Superbu r.v 2003 mam jiny kable nez mate vyfocene tu pridam fotku jakou kabelaz mam ja a pokud mi muzete nekdo poradit byl bych moc vdecny. Radio mam uz delsi dobu hledam po netu co stim a zadny vysledek stale. v autorizovanym servise mi rekli ze to neni original radio, tak ze stim nechcou nic mit, nejakyho autoelekrikare nemam po ruce a sam mam strach neco zapojovat at nekde neco neodpalim bylo by to asi nemile v Superbu. Moc dekuji za rady :-) Posilam foto jake jsou kable v aute a foto radia
Září 2, 201015 r dekuji za pekny popis zapojeni co kde a jak. Ale porad nevim kde mam repro, pac tu je napsany ze reproduktory jsou v hnede svorkovnici a ja ji tam nemam dival jsem se jestli ji nemam nahodou nekde zapadlo a nic nikde neni :-(, tak nevim co stim mam delat Moc dekuji za radu :-) Nebo uz to fakt poleti s okna :-D nejak me dochazi trpelivost
Únor 16, 201114 r SuperBone krasne schemata, jen dotaz; Nemate nekdo z obrazku 3, popisky 3 ( rgb video } to zapojeni toho konektoru? jde mi o to, co ktery pin je. dik moc
Únor 17, 201114 r Autor SuperBone krasne schemata, jen dotaz; Nemate nekdo z obrazku 3, popisky 3 ( rgb video } to zapojeni toho konektoru? jde mi o to, co ktery pin je. dik moc Ahoj, Hmm zapeklita otázka... Zkusim se podívat do elekt.schámat, ale silně pochybuji že něco vyhrabu. Zkus nějakeho frajera přes Elektro v Škoda serv.
Únor 22, 201114 r Já jen, že pokud vezmu scartový kabel jsem schopen z něj vyvést vše co potřebuji z videa .. tudíž nepotřebuji rgb převodník. Jen se bojím o synchronizaci obrazu. No a potřebuji vědět k čemu je která zdířka, bych to tam napíchal :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.