SuperBone Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 (editace) Mam problem s zapojenim 2.DIN DVD, GPS, Radia do SuperB. ISO konektory jsem napojil, ale problem je s dalšimi kablikama. ISO A+B konektory mám zapojené podle dílenske prirucky jak je v ni uvedeno. Ale chtel bych vedet co jaky kabel presne znamena. Abych mohl presne vsechny moznosti zapojit do nove 2.DIN. Dekuji za odpovedi Editováno: 6. Březen 2010, autor: SuperBone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 A který ti není jasný? Vždyť je to v DP celkem hezky popsaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 A který ti není jasný? Vždyť je to v DP celkem hezky popsaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Nemám u sebe schémata, tak ti to sem zítra zkusím popsat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 zapojíš pouze iso konektory, dále musíš koupit fantomové napájení antény s redukcí a to napojit na kabel antenna power.. ještě tam vidím brake in kabel, ten musíš napojit někde na brzdový spínač ve svazku... tot vše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 jo Iso jsou jasný, jen si dej bacha na pin 1, což je signál o rychlosti, pin 3 diagnostické vedení a pin6 - osvětlení. Aby na straně rádia nebyly kabely s jinou funkcí. Modrej MiniIso je vstup cd-changeru takže ten tě nezajímá a zelený je vstup HF (7+12). Z něj by se možná dal použít pin11 což je ovládaání po volantu. Ale nevím jestli to rádio zpracuje. Jak píše Milhausek tak anténa je taky jasná. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřik-Octavia Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Vsechny Superby mely fantomove napajeni anteny? Nebo je to az od nejakeho roku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Truhlář Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 (editace) :-)) Editováno: 23. Duben 2013, autor: Tomáš Truhlář 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 31. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 ahoj, ani jeden z tvych odkazu me nejde otevrit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 (editace) potřebuješ can-bus adapter.. jinak bych to vratil a koupil něco co tam pasuje.. zbytečně moc drátů... jo a divím se ti že se připojuješ na can-bus ani nevíš jaký to je a na co slouží.. až ti to nepojede tak se nediv.. Editováno: 1. Duben 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 30. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 vše nainstalované .) (viz foto) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smasher81 Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Zdarec Superbaci potrebuji poradit chystam se na instalaci 2din radia a chci se jen zeptat je potraba sehnat nebo koupit nekde nejaky ramecek na to radio nebo vse psuje , ptam se proto ze tam mam symphoni radio ktere hraje dost tragicky takze je treba udelat obmnenu tak se ptam pokud je treba nejaky ramecek a popripade kde se da sehnat jinak u radia mam jen ramecek na predni stranu tod vse dekuji za rady zdarec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrik777 Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 SuperBone, dostal jsi od prodejce cesky manual?? ja jsem ho neobdrzel, a nejak tezko z nimi se domluva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrik777 Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Tomáš Truhlář: dostal jsi od prodejce cesky manual?? ja jsem ho neobdrzel, a nejak tezko z nimi se domluva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 A kvůli tomu musíš napsat dva stejné příspěvky? Nešlo do jednoho napsat rovnou dvě jména? U mě na PC to jde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrik777 Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 A kvůli tomu musíš napsat dva stejné příspěvky? Nešlo do jednoho napsat rovnou dvě jména? U mě na PC to jde! a hned musis kricet??? nepovedlo se mne prviho zmazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 4. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Ano do těchto NAVI musíš koupit redukční rámeček. Cena cca: 300 (jsou různé typy a cena za nej je i 1200,-) - česká manuál nemám ale da se stáhnout z netu a na google překladači si to nechat přeložit a máš to v češtině .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smasher81 Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Ano do těchto NAVI musíš koupit redukční rámeček. Cena cca: 300 (jsou různé typy a cena za nej je i 1200,-) super diky a jeste mala rada nevis kde by jsem sehnal ten redukcni ramecek porad koukam a proste nemuzu ho sehnat da se to obednat nekde na netu diky zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 5. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 (editace) zde je: http://www.audioves....Seat_g3273.html (ten postači) Editováno: 31. Červenec 2010, autor: SuperBone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclovsky Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Potreboval bych poradit pri instalaci 2 din radia. Koukal jsem jak to tu mate popsany je to pekny pochopil jsem , ale mam problem stim ze v Superbu r.v 2003 mam jiny kable nez mate vyfocene tu pridam fotku jakou kabelaz mam ja a pokud mi muzete nekdo poradit byl bych moc vdecny. Radio mam uz delsi dobu hledam po netu co stim a zadny vysledek stale. v autorizovanym servise mi rekli ze to neni original radio, tak ze stim nechcou nic mit, nejakyho autoelekrikare nemam po ruce a sam mam strach neco zapojovat at nekde neco neodpalim bylo by to asi nemile v Superbu. Moc dekuji za rady :-) Posilam foto jake jsou kable v aute a foto radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 24. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 odpověď: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclovsky Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 dekuji za pekny popis zapojeni co kde a jak. Ale porad nevim kde mam repro, pac tu je napsany ze reproduktory jsou v hnede svorkovnici a ja ji tam nemam dival jsem se jestli ji nemam nahodou nekde zapadlo a nic nikde neni :-(, tak nevim co stim mam delat Moc dekuji za radu :-) Nebo uz to fakt poleti s okna :-D nejak me dochazi trpelivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 SuperBone krasne schemata, jen dotaz; Nemate nekdo z obrazku 3, popisky 3 ( rgb video } to zapojeni toho konektoru? jde mi o to, co ktery pin je. dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 17. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 SuperBone krasne schemata, jen dotaz; Nemate nekdo z obrazku 3, popisky 3 ( rgb video } to zapojeni toho konektoru? jde mi o to, co ktery pin je. dik moc Ahoj, Hmm zapeklita otázka... Zkusim se podívat do elekt.schámat, ale silně pochybuji že něco vyhrabu. Zkus nějakeho frajera přes Elektro v Škoda serv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Já jen, že pokud vezmu scartový kabel jsem schopen z něj vyvést vše co potřebuji z videa .. tudíž nepotřebuji rgb převodník. Jen se bojím o synchronizaci obrazu. No a potřebuji vědět k čemu je která zdířka, bych to tam napíchal :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.