Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Koupil bych Kabel vag com, Půjde ALE tim Nastavit přepínání místo v 50 stupních teploty vody misto 85 st.Nebo ne, musi SE dělat servisu LPG diky

Upraveno od jarda222

Koupit si ho můžeš, nastavování teploty se dá nastavit jen v ŘJ plynu....neviděl jsem ještě aby bylo nastaveno přepínání na 85 stupňů ????? Pro dobré odpařování plynu se nastavuje standartně 35-40.

Koupit si ho můžeš, nastavování teploty se dá nastavit jen v ŘJ plynu....neviděl jsem ještě aby bylo nastaveno přepínání na 85 stupňů ????? Pro dobré odpařování plynu se nastavuje standartně 35-40.

poznam jedneho na fabii 1,4 ma nastavenu teplotu prepinania 18st :) v pohode celu zimu s tym chodi, ziadny problem :)

poznam jedneho na fabii 1,4 ma nastavenu teplotu prepinania 18st smile.gif v pohode celu zimu s tym chodi, ziadny problem smile.gif

Já zase viděl motor z 1.4 50kW, kde byla teplota snížena na 15 stupňů a měl ohlou ojnici, prostě malo odpařený plyn prošel přes vstřiky a odpařil se až v motoru....

Proc mam vytazeny jeden kabel od lpg az do konektoru OBD diagnostiky?

Protože ŘJ plynu (ty nejnovější)může být napojenana na CAN bus nebo na K-line, čte si data od benzinu...

Aha, diky za info.

Upraveno od headquest

Já zase viděl motor z 1.4 50kW, kde byla teplota snížena na 15 stupňů a měl ohlou ojnici, prostě malo odpařený plyn prošel přes vstřiky a odpařil se až v motoru....

ok, moze byt, nehadam sa. vysvetli mi prosim ta ako je mozne ze mal som davno favorit a pri -14 som startoval len na plyn a v podstate celu zimu iba na plyn a autu sa nic nestalo.

Nehádám se....pouze mám svůj vlastní názor...

Sám nevím, co udělá tekuté LPG ve válci.....nevím, neviděl sem a nechci vidět na nějakém autě, co jsem montoval...

U směšovacích zařízení... reduktor pracuje na úrovni diference atmosférického tlaku. Regulovací membrána je řízena diferencí na základě atmosférického tlaku. V případě, že reduktor není vyhřívaný, tak reduktor zamrzne, přimrzně těsnění k tělu reduktoru a auto přestane jét. Stát se stare, na reduktoru naškrábeš pak užičku "sněhu".

U vstřikovacích zařízení... reduktor je tady pod stálým tlakem z obou stran - jak od nádrže, tak od vstřiků. Reduktor je furt ovládaný silně stlačenou pružinou (namísto atmosférického ovládání), takže v případě neohřívání tím reduktorem bez problémů může protéct z počátku nějaká dávka kapalného plynu, protože silná pružina tomu pomůže aby prošel. Jediný, kdo tomu může zastavit je vstřik, ale síla vtahnutí jádra vstřikupři otevření bude silnější než aby ten vstřik zamrzl.

Je to můj nápad, je to moje blbost, ale aspoň trochu logiku to má. Ale co je na tom pravdy? :kuk: Nevím...

Je to tak, nehldě na to, že když jedeš s autem,má motor teplotu např.90 stupňů, ale reduktor u některých aut třeba jen 50-70, při velikém zatížení míň, na svém autě mám vyzkoušené, když stáhnu teplotu na 20, pojedu tak 15-20 minut pod plynem kolem 150 tak klesne teplota na reduktoru na 2 stupně auto začne už pocukávat, uberu na 90 a zase pomaloučku leze nahoru, takže pod 30 stupňů by se neměla teplota vůbec nastavovat...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.