Tompo Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Měním v Combíku Woofer,ale nevím jaký koupit, nemáte někdo nějaký tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 mam "aktivni kostku " od SONY a docela si vrni :-) jsem spokojenej. samo jestli chces neco lepsiho tak to je o necem jinym ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 ja sem zastance RF takze ode me zadny jiny doporuceni neuslysis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Vittorio, udělám ti radost...RF jsou opravdo výborné subwoofery a ne moc drahé P112S4 stojí 2290,- no jsou i za víc, ale jako základ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jako základ vypadá libově, kolika RMS Watty se pyšní....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Vittorio, udělám ti radost...RF jsou opravdo výborné subwoofery a ne moc drahé P112S4 stojí 2290,- no jsou i za víc, ale jako základ... http://www.fancarhifi.wz.cz/ škoda že nepodporují FIREFOX (teda pokud nemá někdo nainstalován IE TAB do FIREFOXU) , ale v IE vše OK, nemám rád IE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jako základ vypadá libově, kolika RMS Watty se pyšní....? Myslím, že by na něj stačil zesilovač s 200-250W/RMS.To ale neznamená že neumí zahrát.Trošku jsem nenašel souvislost v příspěvku sněžného muže?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Souvislost též nechápu.......A nakolik přijde topení s 250W/RMS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Souvislost též nechápu.......A nakolik přijde topení s 250W/RMS? Podle toho od jaké značky by to mnělo být.Za 3000,- by to mohl být Carpower HPB-1502, Magnat Hot Rod 2000 za 4000,- ale hrál dobře i na MacAudio MP2000 nebylo to sice na dB drag, ale basů bylo dostatek.O tom RF to musím uvést na pravou míru, pokud by jsi chtěl ten box tak jeho cena je myslím okolo 8tis. ale samostatný woofer bez boxu typ P212S4 stojí 3490,- a typ P112S4 je za 2290,- Dá se ale koupit již hotový box, sice ne tak extravagantní, ale má litráž pro použití toho RF a zbývá jen dodělat nátrubek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Jako základ vypadá libově, kolika RMS Watty se pyšní....? Myslím, že by na něj stačil zesilovač s 200-250W/RMS.To ale neznamená že neumí zahrát.Trošku jsem nenašel souvislost v příspěvku sněžného muže?? Souvislost tam žádná najít nešla, jen jsem hledal na tvých stránkách RF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 ... RF tam opravdu nejsou protože to není zas tak prodejná značka a můj webmaster je dost ...Jediný jdou dobře jejich woofery.Je tam dobrý poměr výkon/cena a než nějaký Spectron nebo Axton tak raději ten RockfordFosgate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Ja bych zacal uplne jinak. Nejdriv je dulezite vedet, na jakou hudbu by to melo bejt. Jaky basy preferujes a kolik si asi ochotnej investovat. Jinak je vse jen placani. Kazdej SW hraje jinak a kazdej muze byt vhodny na neco jinyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 ja mel v golfu JBL W12GTI a nemoh sem si ho vynachvalit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Ja bych zacal uplne jinak.Nejdriv je dulezite vedet, na jakou hudbu by to melo bejt. Jaky basy preferujes a kolik si asi ochotnej investovat. Jinak je vse jen placani. Kazdej SW hraje jinak a kazdej muze byt vhodny na neco jinyho. co to je za volovinu? to jako že na Rock potřebuju jinej basák, než třeba na techno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Ja bych zacal uplne jinak.Nejdriv je dulezite vedet, na jakou hudbu by to melo bejt. Jaky basy preferujes a kolik si asi ochotnej investovat. Jinak je vse jen placani. Kazdej SW hraje jinak a kazdej muze byt vhodny na neco jinyho. co to je za volovinu? to jako že na Rock potřebuju jinej basák, než třeba na techno? Samozrejme! To je pro tebe novej objev? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Ja bych zacal uplne jinak.Nejdriv je dulezite vedet, na jakou hudbu by to melo bejt. Jaky basy preferujes a kolik si asi ochotnej investovat. Jinak je vse jen placani. Kazdej SW hraje jinak a kazdej muze byt vhodny na neco jinyho. co to je za volovinu? to jako že na Rock potřebuju jinej basák, než třeba na techno? no to by ses divil chlape zajet si do solidniho kseftu nasoukej do radia sve oblibene music a nech si prehodit postupne treba jen tak tri SWECKA od ruznejch znacek a budes cubrnet jake jsou v to rozdily vsadim se z ne kazdy ti zahraje na tvuj styl music ten bas co se treba prave tobe zamlouva. i kdyz je pravda ze nejake SWCKA jsou tak trochu vseumelove . ja osobne bych sel do BOA BR-GM121 a k tomu jde i rozumnej 4kanal stejne znacky BOA AL40. NO MEL JSEM TU CEST TO POSLECHNOUT A MUSI RICT HUSI KUZE PO CELEM TELE JAK ZA TO TEN SW UMEL ZABRAT. mas ho ted i v testech v carhifi tusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 hmm, zas jsem za vola....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 hmm, zas jsem za vola....... tak jsem to nemslel jen ti zdeluji sve skusenosti co jsem mel pri porizovani SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 hmm, zas jsem za vola....... tak jsem to nemslel jen ti zdeluji sve skusenosti co jsem mel pri porizovani SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Ja bych zacal uplne jinak.Nejdriv je dulezite vedet, na jakou hudbu by to melo bejt. Jaky basy preferujes a kolik si asi ochotnej investovat. Jinak je vse jen placani. Kazdej SW hraje jinak a kazdej muze byt vhodny na neco jinyho. co to je za volovinu? to jako že na Rock potřebuju jinej basák, než třeba na techno? no to by ses divil chlape zajet si do solidniho kseftu nasoukej do radia sve oblibene music a nech si prehodit postupne treba jen tak tri SWECKA od ruznejch znacek a budes cubrnet jake jsou v to rozdily vsadim se z ne kazdy ti zahraje na tvuj styl music ten bas co se treba prave tobe zamlouva. i kdyz je pravda ze nejake SWCKA jsou tak trochu vseumelove . ja osobne bych sel do BOA BR-GM121 a k tomu jde i rozumnej 4kanal stejne znacky BOA AL40. NO MEL JSEM TU CEST TO POSLECHNOUT A MUSI RICT HUSI KUZE PO CELEM TELE JAK ZA TO TEN SW UMEL ZABRAT. mas ho ted i v testech v carhifi tusim. BOA AL40 si nemohl slyšet, protože ten nejde do vyroby. Ledaže bys byl u testovani v Německu!!! Ja jsem ho totiz chtel koupit a nenasel sem ho nikde akorad sem se dozvedel to, co ti ted pisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Pro případné zájemce o subwoofer, je teď sleva na BR woofer JBL GTO1204BR z původních 4990,- na 4290,- vím není to moc, ale přece jen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 9. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 omlouvám se za přiblblou otázku, ale to je aktivka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Pasiv. http://www.autoradia.sk/article_info.php?a...=41&language=CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 9. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.