Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

nesignalizuje a nehlasi nezapnutie pasov a malo vody v ostrekovacoch

Doporučené odpovědi

Publikováno

obry den, mam taky problem: nesignalizuje mi ani mi nepipa nezapnutie pasov ani malo vody v ostrekovaci... co to moze byt ? auto kupovane ako jazdenka...

Tak pásy mohou být překódované a nemusíš mít čidlo pro ostřikovače (já ho třeba taky nemám).

nebo ti odešel pípák v budících

Ale to by mu pri nezapnutom páse blikala kontrolka.

Niekedy ti to tie nezapnuté pásy a hladinu ostrekovača signalizovalo?

Inak signalizáciu ostrekovača majú len autá s ostrekovačami svetiel.

• Autor

nemam ostrekovace, tak ze signalizacia vody tam potom nie je --> vyriesene. auto bolo kupene jazdene, preto neviem, ci to niekedy islo...

U predného zámku vodičovho pásu skús nahmatať, či máš okrem hrubého lana držiaceho ten zámok aj káblik. Zvykne byť v zršťovačke obaľujúcej lano zámku. Ak tam ten káblik nenahmatáš, tak ani kontrola pásov nebude.

• Autor

U predného zámku vodičovho pásu skús nahmatať, či máš okrem hrubého lana držiaceho ten zámok aj káblik. Zvykne byť v zršťovačke obaľujúcej lano zámku. Ak tam ten káblik nenahmatáš, tak ani kontrola pásov nebude.

pod sedadlom vodica som nahmatal kablik, ktory vedie k pasu, no na sedadle spolujazdca ten kablik chyba. Asi ma byt iba na sedadle vodica. Hmm, mam ist s tym do skoda servisu, alebo to dokaze vyriesit aj nejaky sikovny elektrikar, alebo to dokazem nejako vyriesti aj sam? Len pre upresnenie--> nepipa, ani nesignalizuje na pristrojovke.

To je OK, že je je káblik len u vodiča.

Ak má elektrikár diagnostický kábel a potrebné znalosti, tak to zvládne. Predpokladám, že kontrolu nezapnutého pásu si dal pôvodný majiteľ vypnúť. Takže ju treba opäť nakódovať.

• Autor

To je OK, že je je káblik len u vodiča.

Ak má elektrikár diagnostický kábel a potrebné znalosti, tak to zvládne. Predpokladám, že kontrolu nezapnutého pásu si dal pôvodný majiteľ vypnúť. Takže ju treba opäť nakódovať.

Problem vyrieseny. dik, za rady. velmi si mi pomohol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.