anthony696 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 obry den, mam taky problem: nesignalizuje mi ani mi nepipa nezapnutie pasov ani malo vody v ostrekovaci... co to moze byt ? auto kupovane ako jazdenka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Tak pásy mohou být překódované a nemusíš mít čidlo pro ostřikovače (já ho třeba taky nemám). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 nebo ti odešel pípák v budících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Ale to by mu pri nezapnutom páse blikala kontrolka. Niekedy ti to tie nezapnuté pásy a hladinu ostrekovača signalizovalo? Inak signalizáciu ostrekovača majú len autá s ostrekovačami svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthony696 Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 nemam ostrekovace, tak ze signalizacia vody tam potom nie je --> vyriesene. auto bolo kupene jazdene, preto neviem, ci to niekedy islo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 U predného zámku vodičovho pásu skús nahmatať, či máš okrem hrubého lana držiaceho ten zámok aj káblik. Zvykne byť v zršťovačke obaľujúcej lano zámku. Ak tam ten káblik nenahmatáš, tak ani kontrola pásov nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthony696 Vloženo 25. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 U predného zámku vodičovho pásu skús nahmatať, či máš okrem hrubého lana držiaceho ten zámok aj káblik. Zvykne byť v zršťovačke obaľujúcej lano zámku. Ak tam ten káblik nenahmatáš, tak ani kontrola pásov nebude. pod sedadlom vodica som nahmatal kablik, ktory vedie k pasu, no na sedadle spolujazdca ten kablik chyba. Asi ma byt iba na sedadle vodica. Hmm, mam ist s tym do skoda servisu, alebo to dokaze vyriesit aj nejaky sikovny elektrikar, alebo to dokazem nejako vyriesti aj sam? Len pre upresnenie--> nepipa, ani nesignalizuje na pristrojovke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 To je OK, že je je káblik len u vodiča. Ak má elektrikár diagnostický kábel a potrebné znalosti, tak to zvládne. Predpokladám, že kontrolu nezapnutého pásu si dal pôvodný majiteľ vypnúť. Takže ju treba opäť nakódovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthony696 Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 To je OK, že je je káblik len u vodiča. Ak má elektrikár diagnostický kábel a potrebné znalosti, tak to zvládne. Predpokladám, že kontrolu nezapnutého pásu si dal pôvodný majiteľ vypnúť. Takže ju treba opäť nakódovať. Problem vyrieseny. dik, za rady. velmi si mi pomohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.