Publikováno Duben 2, 201015 r Zdravím .Rád by som sa spýtal: ako má byť správne zapojený ohrev splyňovača ? Či to má byť paralelne s radiatorom kúrenia , alebo do série -pred ten radiator, ako je to s dimenzáciou trubiek - či je treba nejak to ,,vyregulovať " ich priemerom .? Stále mám problém s vytláčaním vody cez výčko expanznej - vyrovnávacej nádobky . Bolo vymenené tesnanie pod hlavou válcou, -nič sa nezmenilo, vymenený chladič pomohol - problém to ale neodstánilo úplne.S odchodom zimi sa problém začína zase prejavovať . Bola meraná chladiaca kvapalina - či niesu spaliny v chladiacej kvapaline - výsledok bol- kvapalina je ok . Termostat je vymenený, bez zmeny , víčko na nádobke rovnako vymenené- bez zmeny .Pri výmene tesnenia pod hlavou valcou sme sa snazily skontrolovať stav lopatiek vodnéj pumpi- ale nedalo sa tam dovidieť, ale kúrenie hreje poriadne , takže obeh bude dostatočný . Neviem , čo ešte skontrolovať -- som už bezradný ,už neviem, čo ešte skontrolovať....Teplotný snímač na chladiči je tiež vymenený, zmenu to neprinieslo , ventilátor to zopína keď je ručička na 90 Celsia . Ak je nejaká rada - moc poprosim . Vopred vďaka .
Duben 6, 201015 r Autor Ospravedlňujem sa . Vozidlo : Škoda Felícia combi , r.2000 ;1,3 mpi , a lpg- LOVATO Loveco 01 v AGF Šulekovo montované . Dúfam, že som na nič nezabudol.. jo predsa len - je to ten bežnejší spôsob atmosferik.... Upraveno Duben 6, 201015 r od alex42
Duben 6, 201015 r Reduktor zapojený paralelně...2x T-éčko. A na benzín ti to vodu neháže ven? Jen taková blbost....nemůže být někde zrí něco přicpaného? Nějaký okruh? Když se to prohřeje, máš obě vřelé hadice na chladiči? Ty tlusté - přívod a odvod z chladiče?
Duben 6, 201015 r Autor Zapojené je to teda správne - ako si popísal . Vodu to hádže aj pri benzíne, aj pri LPG , už sme aj také veci skúšali - dali sme svorky na hadice k reduktoru ( pred a za ) - či to nerobí niečo ako,,skrat" pre vodný okruh, a púšťali sme to len na benzín , ale bolo to rovnaké . Hadice na chladiči boli horúce všetky- bol badať tepelný pokles za chladičom . Pri vyvrení bolo najviac badatelné bublanie od spodu vyrovnávacej nádoby .
Duben 6, 201015 r Pokud ti jdou bubliny po ohřátí do nádobky odspodu tak je to těsnění pod hlavou....minulý týden jsem je dělal na klukově felicii... 86 000 km, bylo sežrané a samá díra.
Duben 6, 201015 r Pokud ti jdou bubliny po ohřátí do nádobky odspodu tak je to těsnění pod hlavou....minulý týden jsem je dělal na klukově felicii... 86 000 km, bylo sežrané a samá díra. Nevšiml jsem si, psal jsi, že jste měnili těsnění, nechal sis srovnat hlavu? A kolik jsi měl přesah vložek? Nebyly náhodou utopené? Pokud uvaříš motor, je potřeba udělat hlavu, pěkně se pokřiví a pokud mají vložky malý přesah, dáš tam sice nové těsnění, ale blbne to vesele dál...
Duben 6, 201015 r Autor Tesnenie pod hlavou menil automechanik- s konštatovaním - že sa mu nezdá - že by tomu tesneniu niečo bolo . Čo kontroloval- čo nie v čase čo som čistil niektoré diely - to neviem . Šomral nad tým , že je škoda , že sa nepodarily zohnať s tesnením aj nové skrutky . Na skutočnosť, že za studena to vizerá dobre , ale že pri teplote a tlaku to môže byť všetko inak ma upozornil, ale že to žial nemá ako skontrolovať. Kolko stojí nová hlava - ak by niekto vedel - prípadne aj s prácou ... ? Pripusťme - že je to hlava valcov . Potom by som mal namerať v chladiacej kvapaline CO - čo nebolo , alebo olej vo vode , alebo voda v oleji, alebo niektorá z ďalších možných kombinácii..čo sa ale nestalo- preto mi to vŕta hlavou - alebo tieto príznaky niesu podstatné ? Upraveno Duben 7, 201015 r od alex42
Duben 7, 201015 r Co to bylo za mechanika, ať vrátí svačinu do školy kde se učil... když sundáš hlavu, tak s ní k někomu, kdo ji srovná na fréze, případně otlakovat-alespoň člověk ví na čem je-mě ji chlap co to dělá srovnal, otlakoval/ vodou-při 15 atm vyletělo jedno víčko, dal nové, pak vše OK, celkem 850 Kč/, pak se musí vzít "hodinky" na změřit přesahy na vložkách, pokud jsou pod 0.07mm, tak rozhodit motor zespodu, vyčistit, dát nové kroužky pod vložky na hodnotu 0.14-0.18, složit, nové těsnění, když se to dotáhne dohromady tak to musí sedět, pokud se motor dělal poprvé, tak nemusíš šrouby na hlavy měnit, snad po třetí, časem se povytáhnou...to co tu popisuješ jsou jen dohady, asi máš dost peněz,vem si, že se to dá dohromady, naleješ olej, ohřeješ=špatné, vteče ti voda do oleje a děláš to znova, nové těsnění pod hlavu, sání ,výfuk,olej, prostě než se to skládá, musíš mít jistotu, že je hlava a přesahy OK, jinak to můžeš dělat do nekonečna...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.