Host kadli Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Zdravim potřebuji koupit nosiče na kola na originalní příčníky na hatchback líbí se mi ty to http://www.stresni-nosice.cz/eshop-cz/nosice-kol-cz/stresni-nosice-kol-cz/product/thule-proride-591--nosice-kol-cz akorát potřebuji zjistit jestli se mi vejdou 4ks vedle sebe nemáte někdo zkušenost ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 (editace) Zdravim...tenhle nosič na kola je MERCEDES mezi nosiči. 4 kola na střechu nevím jestli se vejdou...Viděl jsem jenom 3 kola. Pokud převážíš 4 kola, tak je lepší nosič kol na tažné zařízení .... Editováno: 30. Duben 2010, autor: RemyZero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 tažné bohůžel nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar.tan Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Další výhoda spočívá v tom, že ty kola nemusíš tlačit do takové výšky, ale máš je pohodlně na očích. A samozřejmě taky nemusíš řešit nízké stropy, například v obchodních centrech a jiných parkovištích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šíma Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Mám je vyzkoušené,jsou super.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.