haniktomik Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Čus chlapi dnes když jsem se vracel z Prahy domů tak mi začala blikat kontrolká žhavení. Myslel jsem když to doma pak znovu nastaruju(cca po 2hodinách) že to přestane ale ono nic Před měsícem jsem nechával měnit pal.filtr,olej filtr,olej. Tak nevím kde je zrada........ Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 ty myslim ze bude problem v brzdovym spinaci.... u octavie me to takto delalo. mno kdyz to napichnes na vag tak zjistis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haniktomik Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 ty myslim ze bude problem v brzdovym spinaci.... u octavie me to takto delalo. mno kdyz to napichnes na vag tak zjistis.... ok na vag se chystám zítra.... doufám že z toho nevyleze nějaká velká závada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haniktomik Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Tak Lary máš asi pravdu s tím brzdovým spínačem .Volal mi kámoš ať se podívám jestli mi jdou brzdový světla a ejhle ani jedno nejde vůbec jsem si toho nevšiml Tak zítra asi proběhne výměna toho spínače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Jo je to nejčastější důvod, taky to mohli napsat do návodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haniktomik Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Tak už jest opraveno vadný spínač brzdových světel. Oprava asi za 300kč a všechno už bliká tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.