Filas1 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Známý řeší problém s autorádiem. Ze Superba 2002 ukradli originální navigaci, dal tam místo ní autorádio Škoda Symphony s CD a nejede mu CD měnič, maxidot a ovládání z volantu. Autorádio má označení 1U0 035 156E. Myslím si že CD changer by měl fungovat, ale nevím jestli toto rádio umí ovládat CD changer. Co se týče maxidotu a ovládání z volantu, je tam potřeba nějaká úprava, nebo se musí měco překódovat diagnostikou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thovt Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Musí to prekódovať aby fungovalo zobrazovanie na maxidote a ovládanie na volante. Ten changer neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Tak už jsem zjistil že rádio s E na konci je Canový a mělo by chodit se Superbem, rádio je překódováný na 00409, což je CD changer, Ovládání i maxidot. Ovládání z volantu už jde, ale maxidot nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Tak už jsem zjistil že rádio s E na konci je Canový a mělo by chodit se Superbem, rádio je překódováný na 00409, což je CD changer, Ovládání i maxidot. Ovládání z volantu už jde, ale maxidot nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Tak už jsem zjistil že rádio s E na konci je Canový a mělo by chodit se Superbem, rádio je překódováný na 00409, což je CD changer, Ovládání i maxidot. Ovládání z volantu už jde, ale maxidot nic. Čůůůs,tak tenhle problém řeším taky,původnímu majiteli ukradli navi,koupil novou a na maxidotu nejde,multi taky ne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 záleží co to bylo předtím jesli can nebo necan.. a to samé rádio jestli je can nebo necan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Rádio je can, a myslel jsem, že všechny superby jsou už can, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.