Publikováno Květen 27, 201015 r Ahoj, vím, že je to blbá otázka, ale stejně se na to chci zeptat. Koupil jsem OII, tak se s ní seznamuju. Všiml jsem si, že když po delší době přijdu k autu a otevřu řidičovi dveře, tak chvilku něco vrčí. Co to je? Podle zvuku mě napadá třeba benzinové čerpadlo.... Ale nevím a zajímalo by mě to. Díky
Květen 27, 201015 r Podle zvuku mě napadá třeba benzinové čerpadlo.... Co by dělalo benzinové čerpadlo u nafťáku?
Květen 27, 201015 r MARTAN: Aj naftak ma cerpadlo v nadrzi!!! Je to velky PROBLEM sem napisat zakladne udaje o AUTE!!! Napriklad: 0C1, 1,9 tdi, 66kw, r.v 2002, 250 000km.
Květen 27, 201015 r Autor No tak sorry, no. Jsem to chtěl hodit do složky 1.6 ale octlo se to tady. Takže: OII, 1.6 75kW
Květen 30, 201015 r Všiml jsem si, že když po delší době přijdu k autu a otevřu řidičovi dveře, tak chvilku něco vrčí. Co to je? Podle zvuku mě napadá třeba benzinové čerpadlo.... Ano, bez ohledu zda-li máš diesel nebo benzín (je to v principu stejné) při otevření řidičových dveří se aktivuje palivo-dopravní čerpadlo umístněné v palivové nádrži a natlakuje palivové potrubí aby vstřikovací čerpadlo u motoru mělo dostatek paliva.Palivo-dopravní čerpadlo pro diesel a benzín není vzájemně zaměnitelné (jiné tlaky a přepraní kapacita).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.