Jurajus Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Ahoj. Stává se mi, že se mi rosvítí kontrolka na opotřebení brzd. Zadní sice nebyly nic moc, ale vymněnil jsem je. A teď se to zase rosvítilo. Divné je, že čidlo na těch zadních nebylo. Přední desky jsou OK. Co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Cidlo mas len na platnicke ktora je namontovana na lavom prednom kolese z vnutornej strany. Zadne brzdy nemaju cidlo !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Můžeš mít přerušený propojovací kabel od čidla,nebo je špatně zasunutý konektor. Hledej v místech jak uvádí Prochy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chmelik23 Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Zdravim mam ten sami problem a zjistil jsem ze mam vylomeny kabel v prupojce kabelu smerem od privodu elektriky myslim ze je to samec a zaroven bych se chtel zeptat jestli je mozny ho nekde koupit. Dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 CHMELIK23: Konektor kupis v SKODA servise alebo na autovrakovisku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.