vwberni Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 mam o2 predface mr 2006 predelanou komplet na o2 rs face . vse funguje naklapeni ostriky do zatacek se xenony otaceji ale jde mi o funkci corner . videl jsem stat octavku blikal blinkr a k tomu svitila mlha . dela se to i u rs face? nebo jde to teoreticky dodelat ? co to ma vlastne za funkci ? znaci jen odboceni nebo prisvicuje do zatacek ? coz prave delaji ty nataceci xenony ? vim ze se to tu castecne resilo ale neni mi tohle z toho jasny muze mi to nekdo objasnit ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 pokud máš 30-bitovou jednotku BSG tak to můžeš aktivovat.. pokud ne tak vyměnit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Jak se dá zjistit jakou BSG tam mám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 31. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 pokud máš 30-bitovou jednotku BSG tak to můžeš aktivovat.. pokud ne tak vyměnit.. a co to tedavlastne dela ? jen kdyz mas blinkr a zatacis tak se to rozsvici ? kdyz se mi teda xenony do zatacek nataci tak je to vlastne zbytecny ? ma to ta nova rs face nebo prave z duvodu ze se toci svetla to nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Corner funkce mlhovek se hodí hlavně do města nebo v pomalejších ostřejších zatáčkách mimo, protože natáčecí xenony neumí svítit za roh. Myslel jsem si, že to je blbost, ale jak natáčecí xenony, tak corner mlhovky se ve tmě docela hodí a je to příjemný pomocník. Ve dne sice "blikáš" mlhovkama jako pako, když máš rozsvícený hlavní světla, ale i tak to stojí za to. Tuhle funkci můžou mít všechny FL okty včetně RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 31. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Corner funkce mlhovek se hodí hlavně do města nebo v pomalejších ostřejších zatáčkách mimo, protože natáčecí xenony neumí svítit za roh. Myslel jsem si, že to je blbost, ale jak natáčecí xenony, tak corner mlhovky se ve tmě docela hodí a je to příjemný pomocník. Ve dne sice "blikáš" mlhovkama jako pako, když máš rozsvícený hlavní světla, ale i tak to stojí za to. Tuhle funkci můžou mít všechny FL okty včetně RS. no ve dne mam pusteny jen ledky denni sviceni .to pak se nerozsvici ? neni to zluty svetlo divny do toho bilyho ??? aby to pak jeste nebylo horsi ... kolik stoji takova jednotka a jaka tam teda musi byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 (editace) Když svítíš denníma, tak corner nefunguje. A není to divný. Pokud by ti žlutý světlo vadilo, vyměň žárovky za nějaký s namodralým světlem a je to. EDIT: Což mě tak napadá, že ta moje poslední věta je pěkná blbost. Mít mlhovky s modrým světlem je asi k ničemu, když pak v mlze nic neuvidím... Takže buď přežiješ, že ti to pangejty bude osvětlovat žlutě, nebo se na to rovnou vybodni. Editováno: 1. Červen 2010, autor: Woodbine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.