semirr96 Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 zdravim chlapci prosim vas pri jazde som si vsimol ze mi zadna naprava huci prv som si myslel ze to je novymi pneu, ale asi nie ked chybem koleso vo zvislej polohe (auto je na zemi) citim, ze tam je nejaka vola moze to byt uvolnene lozisko?? Ako to je u dvojkovych oktavkach da sa tam to lozisko nejak dotiahnut a odstranit tu volu? R.v. 4/2006 Aka velkost matice tam je mozno by som si to spravil aj sam. Ide o to ze momentalne niesom doma som v zahranici a auto potrebujem a neviem ci na tom mozem spokojne jazdit, alebo poradte nejaky GOOD servis nachadzam sa v Jaromeri pri Hradci Kralove a vobec to tu nepoznam najlepsie by asi bolo keby ste vedeli o niecom priamo v Jaromeri. Obavam sa aby sa jazdou nejak to lozisko nerozpadlo kurva este aj pri ceste do prace som trafil dost peknu dieru a presne na to koleso dufam len ze som mu tym neskratil zivotnost predom vam dakujem za rady. Dufam len ze to neni velka zavada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.