Lapas Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Lidi, když si zapnu CD (z CD měniče v kufru) tak se mi stává, že mi pravá strana chrčí a poslední dobou dokonce přestává hrát uplně. U rádia mi to nedělá. Mám podezření na špatnej kabel, nebo něco takovýho u toho měniče, možná to bude jenom špatnej kontakt, ale nevím jak ho mám dostat ven a kouknout se nebo to nějak zpravit. Mám OEM radio s DX navigací i origo CD měnič v OI. Jestli někdo víte jak na to, nebo víte čím by to mohlo být, budu vděčnej za každou radu, díky moc! Lepší foto bohužel nemám, ale vlevo je ta kapsa na ten měnič docela vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapas Vloženo 22. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Vyřešeno, jednalo se o poškozenej kabel, po zjištění jak se vytáhne samotnej měnič jednoduchá oprava ;o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.