tdikarlos Vloženo 24. Červenec 2010 Vloženo 24. Červenec 2010 (editace) Ahoj, chtěl bych se pustit do přestavby předku na face-hledal jsem a cosi našel, ale zajímalo by mě, jestli jde zprovoznit i natáčení xenů a co je k tomu potřeba? Jsou všechny face xeny natáčecí? Dík za každou radu. a nebo tip, kdo s tím pomůže........... Editováno: 24. Červenec 2010, autor: tdikarlos Citovat
Milhausek Vloženo 25. Červenec 2010 Vloženo 25. Červenec 2010 zprovoznit se dá, potřebuješ jednotku FL, jiné konektory na xenony a zapojit.. Citovat
tdikarlos Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) A půjde to i do neface octavie bez origo xenů, kterou chci předělat na face s natáčecímy xeny?Co je tam vše třeba? Měl jsem předtím xeny na kolečko-to tady asi nehrozí???? Editováno: 25. Srpen 2010, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat
Milhausek Vloženo 26. Červenec 2010 Vloženo 26. Červenec 2010 čidla na nápravy, jednotku xenonů, kabeláž Citovat
rolbař Vloženo 26. Červenec 2010 Vloženo 26. Červenec 2010 musíš prostě udělat kopletní dynamickou regulaci xenonů a ideálně i ostřikovače Citovat
tdikarlos Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Vloženo 27. Červenec 2010 (editace) Můžeš mi to ještě přiblížit finančně-odhad včetně materiálu? Editováno: 25. Srpen 2010, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.