Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 dávám sem aktuální mapku radarů v Praze ...........tak hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 dávám sem aktuální mapku radarů v Praze ...........tak hodně štěstí Dovolim si doplnit: Strahovsky tunel Brevnov - Smichov - prumerna rychlost v useku To same tunel Mrazovka Taktez usek mezi Mrazovkou a Zlichovskym tunelem. Pozna to podle bilych car na vozovce a registruje se doba prujezdu na stanovene draze, podle zaznamu kameroveho systemu. Tam nepomuze ani Antiradar. Ve Zlichovskem tunelu je nejaky ultrazvuk, v mediich byl prezentovan jako mereni rychlosti... HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Ta mapka uz tu parkrat byla a je to fake Co se Zlichovskyho tunelu tyka, ani tam se nemeri, meri se az kdyz z nej vyjedes smerem k Radlicim. Ta 50ka tam merena neni, az ta 70ka kdyz vyjedes. 85km/h na tachaci to jeste nezmeri, ani ve Zlichovskym, ale jak mas 86km/h realnejch, tak uz chodi portrety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Ta mapka uz tu parkrat byla a je to fake Co se Zlichovskyho tunelu tyka, ani tam se nemeri, meri se az kdyz z nej vyjedes smerem k Radlicim. Ta 50ka tam merena neni, az ta 70ka kdyz vyjedes. 85km/h na tachaci to jeste nezmeri, ani ve Zlichovskym, ale jak mas 86km/h realnejch, tak uz chodi portrety Mel jsem na mysli Zlichovsky tunel smer Barandak. Znamy ma u octe Antiradar a tam mu detekuje signal. Muze to byt ale i pocitadlo vozidel. Ale zkouset to nehodlam, a jiz vubec ne po 01/07/06. A jeste usetrin na benzinu, ale to je jiz jine tema... HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Ta mapka uz tu parkrat byla a je to fake Co se Zlichovskyho tunelu tyka, ani tam se nemeri, meri se az kdyz z nej vyjedes smerem k Radlicim. Ta 50ka tam merena neni, az ta 70ka kdyz vyjedes. 85km/h na tachaci to jeste nezmeri, ani ve Zlichovskym, ale jak mas 86km/h realnejch, tak uz chodi portrety Mel jsem na mysli Zlichovsky tunel smer Barandak. Znamy ma u octe Antiradar a tam mu detekuje signal. Muze to byt ale i pocitadlo vozidel. Ale zkouset to nehodlam, a jiz vubec ne po 01/07/06. A jeste usetrin na benzinu, ale to je jiz jine tema... HM 1,6 / 74 Ja to vyzkouseny mam, Zlichovskej tunel jezdim stejnou rychlosti jako vsude jinde tam, tzn. zhruba 80km/h na tachaci a zatim (tuk tuk) mi nic neprislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Ta mapka uz tu parkrat byla a je to fake Co se Zlichovskyho tunelu tyka, ani tam se nemeri, meri se az kdyz z nej vyjedes smerem k Radlicim. Ta 50ka tam merena neni, az ta 70ka kdyz vyjedes. 85km/h na tachaci to jeste nezmeri, ani ve Zlichovskym, ale jak mas 86km/h realnejch, tak uz chodi portrety Mel jsem na mysli Zlichovsky tunel smer Barandak. Znamy ma u octe Antiradar a tam mu detekuje signal. Muze to byt ale i pocitadlo vozidel. Ale zkouset to nehodlam, a jiz vubec ne po 01/07/06. A jeste usetrin na benzinu, ale to je jiz jine tema... HM 1,6 / 74 Ja to vyzkouseny mam, Zlichovskej tunel jezdim stejnou rychlosti jako vsude jinde tam, tzn. zhruba 80km/h na tachaci a zatim (tuk tuk) mi nic neprislo Tak Ti drzim pesti. Kdyby nejaky problem, dej vedet HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Ta mapka uz tu parkrat byla a je to fake Co se Zlichovskyho tunelu tyka, ani tam se nemeri, meri se az kdyz z nej vyjedes smerem k Radlicim. Ta 50ka tam merena neni, az ta 70ka kdyz vyjedes. 85km/h na tachaci to jeste nezmeri, ani ve Zlichovskym, ale jak mas 86km/h realnejch, tak uz chodi portrety stačí jezdit v kukle ale už jen měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Ta mapka uz tu parkrat byla a je to fake Co se Zlichovskyho tunelu tyka, ani tam se nemeri, meri se az kdyz z nej vyjedes smerem k Radlicim. Ta 50ka tam merena neni, az ta 70ka kdyz vyjedes. 85km/h na tachaci to jeste nezmeri, ani ve Zlichovskym, ale jak mas 86km/h realnejch, tak uz chodi portrety Mel jsem na mysli Zlichovsky tunel smer Barandak. Znamy ma u octe Antiradar a tam mu detekuje signal. Muze to byt ale i pocitadlo vozidel. Ale zkouset to nehodlam, a jiz vubec ne po 01/07/06. A jeste usetrin na benzinu, ale to je jiz jine tema... HM 1,6 / 74 Ja to vyzkouseny mam, Zlichovskej tunel jezdim stejnou rychlosti jako vsude jinde tam, tzn. zhruba 80km/h na tachaci a zatim (tuk tuk) mi nic neprislo Tak Ti drzim pesti. Kdyby nejaky problem, dej vedet HM 1,6 / 74 Jasna paka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 no děs běs......asi budu jezdit MHD......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 no děs běs......asi budu jezdit MHD......... Kdybys aspon nekecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 ZE smíchovského tunelu mám pěkné foto.111km naměřených.bylo to skvělé a čisté foto.po dohodě 500kč.to byl opravdu hodnej polda.už si dám pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 ZE smíchovského tunelu mám pěkné foto.111km naměřených.bylo to skvělé a čisté foto.po dohodě 500kč.to byl opravdu hodnej polda.už si dám pozor Slusny Ze kteryho to mas, ze Strahovskyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 minuly ctvrtek holesovice pred mostem barikadniku 163kmph na 70...po domluve 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 minuly ctvrtek holesovice pred mostem barikadniku 163kmph na 70...po domluve 500 To snad radsi ani nerikej nahlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 minuly ctvrtek holesovice pred mostem barikadniku 163kmph na 70...po domluve 500 To snad radsi ani nerikej nahlas rikam...jsem strasne pospichal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 minuly ctvrtek holesovice pred mostem barikadniku 163kmph na 70...po domluve 500 To snad radsi ani nerikej nahlas rikam...jsem strasne pospichal Vis jak, pospichej pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Vis jak, pospichej pomalu jak se to dela?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 minuly ctvrtek holesovice pred mostem barikadniku 163kmph na 70...po domluve 500 Si delas prdel ne? Ty vole,co ja viím,tak ty jsi porad sama pokuta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 minuly ctvrtek holesovice pred mostem barikadniku 163kmph na 70...po domluve 500 Si delas prdel ne? Ty vole,co ja viím,tak ty jsi porad sama pokuta no ja bych rek ze ne...protoze je moc neplatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 minuly ctvrtek holesovice pred mostem barikadniku 163kmph na 70...po domluve 500 to si jel výjmečně pomalu ............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 minuly ctvrtek holesovice pred mostem barikadniku 163kmph na 70...po domluve 500 to si jel výjmečně pomalu ............... no nevim...ale je to bych rek docela dost...kdyz tam se to da tak pekne proje od bulovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 minuly ctvrtek holesovice pred mostem barikadniku 163kmph na 70...po domluve 500 to si jel výjmečně pomalu ............... no nevim...ale je to bych rek docela dost...kdyz tam se to da tak pekne proje od bulovky já vím ty jezdíš pomalu rekl.Pe_1_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 já vím ty jezdíš pomalu jak jinak pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Já nevím co porád děláte? Já naposledy před 2 týdny, v sobotu ve 2:30 ráno, naměřili mi na 5.května (prý někde u Spořilova) 192, ale dohnali mne až na Veletržní, stál jsem na červenou. V noci a semafory, to bych se posral, ale to letadlo jsme stihli úplně v pohodě. Takhle nějak to proběhlo: Pane řidiči, tak vyjímečně to vyřešíme ústním napomenutím. Ano pane nadstrážmistře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Já nevím co porád děláte? Já naposledy před 2 týdny, v sobotu ve 2:30 ráno, naměřili mi na 5.května (prý někde u Spořilova) 192, ale dohnali mne až na Veletržní, stál jsem na červenou. V noci a semafory, to bych se posral, ale to letadlo jsme stihli úplně v pohodě.Takhle nějak to proběhlo: Pane řidiči, tak vyjímečně to vyřešíme ústním napomenutím. Ano pane nadstrážmistře tak vsichni nejsou tak dobry jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.