Ronin78 Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 (editace) Dobrý den, mám na Vás velkou prosbu, potřeboval bych namontovat do auta OCT II, r.v. 07, novu gateway 1K0907530AD a nakodovat. Je to kvůli namontovanému BOLERU. Zkoušel jsem Rolbaře, ale ten má čas někdy začátkem září a já bych to potřeboval co nejdříve. Nevíte o někom jiném z Prahy a okolí ?? Předem díky za Vaše tipy. Editováno: 9. Srpen 2010, autor: Ronin78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Zkus Honza72 jestli ti to neudela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin78 Vloženo 9. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 (editace) Díky, napsal jsem mu email, tak uvidíme. Tak jsem domluven s uživatelem Honza72, děkuji Eversovi za pomoc a prosím o smazání. Editováno: 9. Srpen 2010, autor: Ronin78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin78 Vloženo 10. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Tak hotovo, maximální spokojenost. Honza72 je fakt borec, dokonce mi navíc pomohl i s multifunkčním volantem. Mohu jen doporučit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.