vwberni Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 (editace) jde vyndat tato stribrna lista ( elegance ) je to vymeny dil ? koupil jsem jiny tapecy a madla ( kryty ) tam nepasuji takze potrebuju vymenit spodni dil do ceho se klapne krytka na madlo zavirani ale tomu mi brani ta dekoracni lista - sundal jsem teda tapec ale nevidim nikde ze je nasroubovany bojima se abych to neznicil je lepeny ? vi to nekdo , trochu jsem ho odchlip plastovou spachtly ale vypadal jako trn a nesel mi ven Editováno: 22. Srpen 2010, autor: vwberni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Spodní díl madla je přišroubovaný k tapecu zevnitř. Musiš dát dolů tapec, uvidíš to, dva šrouby T20? myslím. Ozdobnou lištu sundávat nemusíš, stejně není šroubovaná, ale zatavená na plastových čepech, které zároveň drží pohormadě spodní a hodní díl tapecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 23. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Spodní díl madla je přišroubovaný k tapecu zevnitř. Musiš dát dolů tapec, uvidíš to, dva šrouby T20? myslím. Ozdobnou lištu sundávat nemusíš, stejně není šroubovaná, ale zatavená na plastových čepech, které zároveň drží pohormadě spodní a hodní díl tapecu. a zadni ? vim ze na prednim jsem prave videl jakoby kulaty zavit ze by zevnitr mel byt asi sroub ale vzadu to slo odsroubovat ale presto mi branila ta dekoracni lista nahore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Cau, aby si vedel s cim mas do cinenia pozri moje fotky ktore som daval sem: Ako spravne pise kolega a ako vidis aj na foto, lista je pritavena plastovymi cudlikmi o tapec, s tym madlom nema nic spolocne. Ked chces menit spodnu cast madla, musis tapec dolu, co podla mna nie je az take uplne lahke, takze pozor pri tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 24. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 (editace) vyreseno zezadu madla jsou takovy cudly ktery ses tisknou tusim ze na prednich na zadnich byli zase sroubky zevnitr Editováno: 11. Říjen 2010, autor: vwberni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.