sothrax Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Zdravím... Pořídil jsem si držák brodit pro MT Samsung Galaxy S se skrytým napájením abych nemusel tahat kabel kolem řadičky k zapalovači. Držák dorazí v pondělí a mě zajímá jak ho co nejjednodušší cestou připojit. jde jen o napájení 12V, rád bych ho vzal ze současné zástavby originálního handsfree. Když jsem sundal přední kryt jsou v něm napájecí kabely pro 12V, ale po sepnutí klíčku je v nich 12V jen cca prvních 30 vteřin a pak klesne na 0 (měřeno multimetrem). Netušíte v čem může být problém, případně máte tip kde vzít 12v v oblasti handsfree sady abych nerozhodil eletriku a nezpůsobovalo to chyby? díky moc Odkaz na držák http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/120PBR-513167/brodit-drzak-pevna-instalace-molex-samsung-galaxy-s-i9000.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leosp Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Zdravím... Pořídil jsem si držák brodit pro MT Samsung Galaxy S se skrytým napájením abych nemusel tahat kabel kolem řadičky k zapalovači. Držák dorazí v pondělí a mě zajímá jak ho co nejjednodušší cestou připojit. jde jen o napájení 12V, rád bych ho vzal ze současné zástavby originálního handsfree. Když jsem sundal přední kryt jsou v něm napájecí kabely pro 12V, ale po sepnutí klíčku je v nich 12V jen cca prvních 30 vteřin a pak klesne na 0 (měřeno multimetrem). Netušíte v čem může být problém, případně máte tip kde vzít 12v v oblasti handsfree sady abych nerozhodil eletriku a nezpůsobovalo to chyby? díky moc Odkaz na držák http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/120PBR-513167/brodit-drzak-pevna-instalace-molex-samsung-galaxy-s-i9000.html ...toto by me take moc zajimalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logitech Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 není tam náhodou kontrola zátěže? jako je třeba na žárovkách /problém s LED osvětlením/ ?? multimetr neudělá takovou zátěž, aby to ŘJ poznala, tak daný obvod odpojí ... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leosp Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 není tam náhodou kontrola zátěže? jako je třeba na žárovkách /problém s LED osvětlením/ ?? multimetr neudělá takovou zátěž, aby to ŘJ poznala, tak daný obvod odpojí ... ?? To je dost mozne... rad bych to vyzkousel, ale - nemate nekde schematko zapojeni tech konektoru... co je kde? Jsou tam kontakty se skupine 3 x 3 a pak 3 x 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Taky jsem rozebral originalni drzak HF, a taky by me zajimalo, jak z neho nejakym zpusobem vytahnout nejakou stavu na dobijeni telefonu....vetsina dnesnich mobilu jede pres miniUSB (skodovka asi nikdy nic takoveho nezacne vyrabet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.