Přejít na obsah

Handsfree držák brodit - připojení

sothrax

Doporučené příspěvky

Zdravím...

Pořídil jsem si držák brodit pro MT Samsung Galaxy S se skrytým napájením abych nemusel tahat kabel kolem řadičky k zapalovači. Držák dorazí v pondělí a mě zajímá jak ho co nejjednodušší cestou připojit. jde jen o napájení 12V, rád bych ho vzal ze současné zástavby originálního handsfree. Když jsem sundal přední kryt jsou v něm napájecí kabely pro 12V, ale po sepnutí klíčku je v nich 12V jen cca prvních 30 vteřin a pak klesne na 0 (měřeno multimetrem).

Netušíte v čem může být problém, případně máte tip kde vzít 12v v oblasti handsfree sady abych nerozhodil eletriku a nezpůsobovalo to chyby? díky moc

Odkaz na držák

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/120PBR-513167/brodit-drzak-pevna-instalace-molex-samsung-galaxy-s-i9000.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Zdravím...

Pořídil jsem si držák brodit pro MT Samsung Galaxy S se skrytým napájením abych nemusel tahat kabel kolem řadičky k zapalovači. Držák dorazí v pondělí a mě zajímá jak ho co nejjednodušší cestou připojit. jde jen o napájení 12V, rád bych ho vzal ze současné zástavby originálního handsfree. Když jsem sundal přední kryt jsou v něm napájecí kabely pro 12V, ale po sepnutí klíčku je v nich 12V jen cca prvních 30 vteřin a pak klesne na 0 (měřeno multimetrem).

Netušíte v čem může být problém, případně máte tip kde vzít 12v v oblasti handsfree sady abych nerozhodil eletriku a nezpůsobovalo to chyby? díky moc

Odkaz na držák

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/120PBR-513167/brodit-drzak-pevna-instalace-molex-samsung-galaxy-s-i9000.html

...toto by me take moc zajimalo...

Odkaz ke komentáři

není tam náhodou kontrola zátěže? jako je třeba na žárovkách /problém s LED osvětlením/ ?? multimetr neudělá takovou zátěž, aby to ŘJ poznala, tak daný obvod odpojí ... ??

To je dost mozne... rad bych to vyzkousel, ale - nemate nekde schematko zapojeni tech konektoru... co je kde? Jsou tam kontakty se skupine 3 x 3 a pak 3 x 5

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...