Mischo77 Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Pomaly sa blíži kúpa jazdeného vozidla v cene 13 - 14 tisic € Rozhodujeme medzi superb 1 gen FACELIfT rv. 2007 motor asi 1.9 alebo skor 2.0 tdi 140 koni najazdene do 70tis.km druha moznost je OCTAVIA 2 facelift cize rok 2009-10 motor este nevybratý KTORE VOZIDLO SA viac osvedci ? nieje superb uz technicky zastaraly ? alebo nebude octavia s mensou vybavou a menej komfortna ? AKEKOLKVEK NAZORY MI POMOZU ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 co cheš slyšet na Superbovém foru pochopitelně face supa,ale pochopitelně je hlavně co potřebuješ,využiješ a očekáváš,to musíš vědět ty sám Pochopitelně sup je větší a luxusnější a o level jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Superb neni auto do mesta,je na dlouhe trasy a mužu řict ja se vždy strašne tešim když jdu nekam dal s tymhle autem je to nadherne pohodlne auto ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
full Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Naprostý souhlas s Tomášem Belinem... měl jsem Octavii I (1,9 TDI) a teď mám Supa I taky 1,9 (96 kW)... a srovnání je asi opravdu trochu "mimo". Do města dejme tomu, tam se oktávka hodí víc, nejen na parkování, ale třeba i na celkový "pohyb"... Při delších trasách je sorvnání ale opravdu nemožné. Sup je "loď", extrémně pohodlné auto, se kterým skoro necítíš nerovnosti vozovky, nebolí Tě z auta záda a nejsi tak unavený, jako jsem byl z "oktávice". To jsou praktické rady. Další "fanouškovské" rady o tom, že není nad Supa, není třeba přidávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 ja jsem šel do Supa z O1 a to se neda vubec porovnat, jak piše ,,full" extremne pohodlne auto !!! dalky sou u Supa požitek z jizdy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 5. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 ZABUDOL SOM DODAT... ze povodne auto mame OCTAVIA 1 gen mr2004 ambiente... cize taky priemer s motorom 1.6 75 kw TAKTIEZ sa vyjadrite... aky motor by bol najvhodnejsi pre superb rocnik 2007 DIESEL... 1.9 ? 2.0 ? alebo 2 a polka ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 jenom dodám i já jsem přešel s O1 combi TDi a souhlas s chlapci,je to pohodlná velká lod,ale to jsem psal na začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Mel jsem O1 81 kW - nebyla spatna, ve meste supr, ale na dalku strasne tvrda sedadla a po par km jsem hledal lepsi posez. Pak jsem koupil O2 103 kW auto je uplne jine jez O1, sedacky uz supr, ve meste taky i dalky se daji zvladat dobre. Ted mame doma S1 96 kW a je to opravdu korab silnic a hlavne dalnic. Ve meste je proti O1 i O2 trochu neohrabany, ale za mestem je pohodlny. Sedacky z tech tri aut jsou asi nejlepsi a i cesta k mori nebyla vubec unavna. Motor 1.9 96 kW uplne staci, ale zvuk 2.5 TDi je opravdu lahodici uchu. Ani jedno nebude spatna volba jen pokud budes jezdit casteji mesto tak 2.5 bude mit vetsi spotrebu nez 1.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.