Přejít na obsah

SUP1 face VS OCT 2 face

Mischo77

Doporučené příspěvky

Pomaly sa blíži kúpa jazdeného vozidla v cene 13 - 14 tisic €

Rozhodujeme medzi superb 1 gen FACELIfT rv. 2007 motor asi 1.9 alebo skor 2.0 tdi 140 koni najazdene do 70tis.km

druha moznost je OCTAVIA 2 facelift cize rok 2009-10 motor este nevybratý

KTORE VOZIDLO SA viac osvedci ? nieje superb uz technicky zastaraly ? alebo nebude octavia s mensou vybavou a menej komfortna ?

AKEKOLKVEK NAZORY MI POMOZU !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naprostý souhlas s Tomášem Belinem... měl jsem Octavii I (1,9 TDI) a teď mám Supa I taky 1,9 (96 kW)... a srovnání je asi opravdu trochu "mimo".

Do města dejme tomu, tam se oktávka hodí víc, nejen na parkování, ale třeba i na celkový "pohyb"... Při delších trasách je sorvnání ale opravdu nemožné. Sup je "loď", extrémně pohodlné auto, se kterým skoro necítíš nerovnosti vozovky, nebolí Tě z auta záda a nejsi tak unavený, jako jsem byl z "oktávice".

To jsou praktické rady. Další "fanouškovské" rady o tom, že není nad Supa, není třeba přidávat. lol

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Mel jsem O1 81 kW - nebyla spatna, ve meste supr, ale na dalku strasne tvrda sedadla a po par km jsem hledal lepsi posez. Pak jsem koupil O2 103 kW auto je uplne jine jez O1, sedacky uz supr, ve meste taky i dalky se daji zvladat dobre. Ted mame doma S1 96 kW a je to opravdu korab silnic a hlavne dalnic. Ve meste je proti O1 i O2 trochu neohrabany, ale za mestem je pohodlny. Sedacky z tech tri aut jsou asi nejlepsi a i cesta k mori nebyla vubec unavna.

Motor 1.9 96 kW uplne staci, ale zvuk 2.5 TDi je opravdu lahodici uchu. Ani jedno nebude spatna volba jen pokud budes jezdit casteji mesto tak 2.5 bude mit vetsi spotrebu nez 1.9.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...