revolic Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Zdravim Vás Potrebujem vyriešit jeden problém Dorábal som výhrev sedačiek a soundsystem. Kodovanie mojej gateway Q je E9A17F064002021302 potreboval by som tam dopísať do kodovania soundsystem + vyhrev sedačiek (tu mam inštalovanú kabelaz a jednotku, ale nie je to zapojene k sedačkam ešte). Viete mi neikto poslať nove kodovanie? Potrebujem to preto lebo po instalacii sounsystemu nebol gateway nakodovany, avšak mi to aj tak hraje, lebo zosilovač bol nakodovany ešte ze škodovky avšak mám problém že ked vypnem columbusa tak je počut zo všetkych repráku mírne šumení, jako keby bolo všetko zapnuté, vypne se mi to až potom ked zavremu auto a po čase sa elektronika rozepne automaticky, kded nastupím tak se to zapne čiže začne šuštet a columbus pri tom nie je zapnuty, aj podla Vás to moze byt nenakodovany gateway? alebo to že zesilovač nemám pripevnený o držák ale leží mi voľne iba na koberci Vyrieši to držák zosilovača alebo kodovanie gateway? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 SS se v gateway nekóduje,pouze v navigaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 6. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 SS se v gateway nekóduje,pouze v navigaci a tam jak? ake hodnoty sa maju zadať? má to niečo spoločne so šuštením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 (editace) sound systém se koduje v gateway i navigaci! Editováno: 6. Říjen 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 6. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 sound systém se koduje v gateway i navigaci! Vieš mi poslať nové kodovanie mojej gateway? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 SS se kóduje v gatewayi i v navigaci E9A17F065002021302 výhřev sedaček se kóduje v BSG/BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 sorry,.kluci mají pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 7. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 SS se kóduje v gatewayi i v navigaci E9A17F065002021302 výhřev sedaček se kóduje v BSG/BCM Dík za kód, ešte otázočka v navigacii se to ako ako koduje, aký by mal byť nový kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 musíš zapnout soundsystem a odkodovat kontrolu reproduktorů.. pošli tvůj kod a podle toho se to upraví.. jestli máš aux, ops,mf volant, changer, hlasové ovládání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.