Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,snad nebude vadit když se zeptam zkušených na malou radu...Jedna ženska se rozhodla že zkusí vycouvat i přes moje auto a nějak to prostě nešlo :) Nejde vubec o nic velkyho,jak je videt na foto,kus laku chybí...Chci se zeptat jak to vidíte vy,na "vyklepání" je to asi blbé místo co?? Jsem zvedavej co řeknou na pojišťovně...

post-52837-060252300 1287155185_thumb.jp

Ahojky, opravdu k nas..ní, ale co člověk nadělá, že? Ale "dobrý autoklempíř" by si měl umět poradit se vším, ale kde dneska pohledat opravdu autoklempíře a ne výměnkáře!? lol

Jinak i já jsem zvědavej jak se k problému postaví pojišťovna? Dej vědět se vším všudy. Přeji pevné nervy a dobré pořízení a doufám, že :wallbash:

U jsem u nich byl a super. Opravdu to umí. Nechával jsem vytahovat důlky z kufru a takovej šlic na zadním blatíku.

• Autor

Spam2 lol : Tak pokud to někoho zajímá,tak dneska sem byl dat autí nafotit atd..co je vše třeba...Řešil jsem to rozpočtem,protože je mi stejně jasný že mě odrbou jak jen to půjde,takže to radši ošéfuju nějak za dobře sám než abych ještě nekde doplácel..To je ta jejich amortizace a spol..Takže se čeká na vyjádření pojišťovny (pokud má co říkat) :) a na složenku...

Částku dodám,pokud mě z toho netrefí...

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak dneska mě krásně vzbudila SMSka z banky...dorazili penízky z pojišťovny a byl jsem mile překvapen.. 11404 kč..Takže ted už jen nekoho šikovnýho kdo to opraví..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.