TOMASCZ1 Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Kdo by mi provedl přestavbu elektroniky ve středních čechách (jsem z Dobříše). Poraďte prosím nebo nabýďněte své služby - spěchá. Vše mám - xenony corner,púvodně též xenony,climatronic výměna ovladače,zrcátka,led,volant,Amundsen atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 (editace) Jestly mohu doporučit tak MartinRS:Email - martinrub@seznam.cz a nebo ještě Rolbař:odkaz kluci jsou jedničky a určitě se najde vice lidi co ti je doporuči jinak už taky dělaly přestavbu z O2 RS na O2 RS facelift.... Editováno: 31. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Humpolec taky udělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czjunge Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Mladá Boleslav taky umí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
summik11111 Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Kluci chci se zeptat de předelat ovládaní climatroniku s octavii 2 na facelift???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batman_cz Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Kdo by mi provedl přestavbu elektroniky ve Zlíně nebo poblíž.Poraďte prosím nebo nabídněte své služby - spěchá.Jedná se o zapojení denního svícení + přepojení Xenonů /xenony na autě byli origo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 zkus Vašu z Prostějova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.